Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Chciałem zrobić weryfikacje aby klienci mogli płacić poprzez przelewy24, lecz minął już ponad tydzień i nadal trwa weryfikacja, wszystko zrobiłem zgodnie, wysłałem przelew z konta na to samo imię i nazwisko, co więcej nawet kwotę 1,01 zwrócili a nic się nie dzieje.
W przypadku weryfikacji PayU to było raptem 1 dzień
Ktoś wie co z tym zrobić ?
@olaxanderka dziekuję za przesłanie wszystkich zdjęć, bardzo się cieszę, że Twoje konto zostało odblokowane i mogłaś wypłacić pieniądze!
Tez mam problem z przelewy24. Weryfikacja już trzeci dzień. Przelew już wrócił. To jakieś żarty i przetrzymywanie pieniędzy klientów.
@stawscy1, poprosiłam o przyspieszenie Twojej weryfikacji.
@stawscy1, Przelewy24 są już u Ciebie aktywne.
Witam Sedecznie,
Czy mogę prosić o pomoc i przyśpieszenie weryfikacji u mnie Przelewy 24? Ewentulanie proszę o sprawdzenie czy wszystko jest w porządku, ponieważ robiłem to już jakiś czas temu, ponownie robiłem przelew weryfikacyjny i dalej nic.
Dziękuję za pomoc.
@codvibes Z dostępnych mi informacji wynika, że dokumenty przesłałeś 15 maja. Są teraz w trakcie weryfikacji. Proszę Cię o jeszcze odrobinę cierpliwości.
Tak, przelew weryfikacyjny ponownie robilem dwa dni temu. Czekam zatem cierpliwie, jeżeli będzie się przedłużało pozwolę sobie przypomnieć tutaj.
Dzięki i pozdrawiam !