Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, o co chodzi z rezerwacją 2000zł z konta?
Obrazka nie widzimy a rezerwuje Allegro na poczet opłat.
Do czasu zaakceptowania przez moderację My obrazka nie zobaczymy.
To jest zrzut wiadomości z czatu, kiedy próbowałam wybrać swój bank ale pojawił się komunikat że nie można się połączyć. Konto mam zwykłe, zweryfikowane do wypłat przez PayU i Przelewy24. Nie rozumiem dlaczego chcą rezerwować moje prywatne pieniądze, których zresztą na tym koncie nie przechowuję.
Nic nie rób bo to wałem pachnie zobaczymy co na to moderacja @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:59395312 Nikt na czacie się z Allegro nie kontaktuje, to raczej wygląda na oszustwo, uważaj. Nie łącz się z bankiem, nie potwierdzaj.
Allegro sobie oplaty pobiera od razu z tego co wpływa nieudana próba logowania sugeruje oszustwo @Client:59395312
@Client:59395312 Uważaj bo być może właśnie podałeś oszustom swoje dane logowania do bankowości.
Na Twoim miejscu - jeśli podawałeś jakiekolwiek dane logowania - natychmiastowo dzwoniłbym do banku to zgłosić i poprosić o zabezpieczenie dostępu do konta.
Zmieniłam już hasło
@Client:59395312 To zdecydowanie nie są wiadomości od nas. Jeśli już miałbyś otrzymać od nas wiadomość, to na pewno nie przez Centrum Wiadomości. Weryfikacji konta do wypłat dokonujesz w tej zakładce. Jeśli dobrze widzę, że na górze ekranu jest link do strony, to od razu można stwierdzić, że nie jest to strona Allegro.
Nie będę już korzystać z czatbotów, dałam się już tak oszukać na **piiip**. Dziękuję.
I słusznie, dobrze ze tu nie dałeś się oszukać.