anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam od tygodnia mam problem z wystawieniem nowych ofert.

Modnamamacorka
#9 Pomysłodawca

Witam mama problem bo od tygodnia nie można wystawić nowych ofert cały czas pokazuje że język jest nie zgodny a bazowym. Wcześniej nie było problemu a teraz nie moge tego przeskoczyć.  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

IMG_20250602_180437.jpg

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Modnamamacorka  chyba za bardzo się wkręciłaś tą mamą 😉

all.png

pamiętaj, że mama, mama, ostrzegała, będziesz sama, sama, sobie aukcje wystawała😁

oznacz moderatorów

Modnamamacorka
#9 Pomysłodawca

Dziękuję ale tak to jest jak literówka się wkradnie. Szkoda że nie ostrzegała bo bym na forum nie pisała 😁

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@Modnamamacorka prześlij mi proszę tutaj zdjęcie lub zrzut całego swojego ekranu wraz z widocznym paskiem adresowym oraz datą i godziną, a także podaj numer oferty, o którą chodzi. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Modnamamacorka
#9 Pomysłodawca

Nr aukcji 17543651117. Próbowałam nawet wystawić jako podobna i nic nie poszło dalej

IMG_20250602_194018.jpg

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Modnamamacorka dziękuję, poprosiłam już zespół o sprawdzenie tego błędu, więc wrócę do Ciebie z odpowiedzią jak tylko dostanę informacje w Twojej sprawie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Modnamamacorka jak obiecałam, wracam z info, że język tej oferty jest ustawiony jako en-US, więc najprawdopodobniej wystawiłaś ją, gdy miałaś przełączone preferencje na język angielski. W takiej sytuacji jedyne i najlepsze rozwiązanie tego błędu to wystawienie oferty całkowicie od nowa. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Modnamamacorka
#9 Pomysłodawca

Dziękuję w takim razie spróbuję zrobić od nowa. 

oznacz moderatorów