anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wykorzystanie nr telefonu

a5maniak
#1 Nowicjusz#
Dzień dobry,

Zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc, ponieważ ktoś na allegro podszywa się pod mój numer telefonu, kupuje przedmioty i wystawia negatywne opinie sprzedającym. Nie mam konta na allegro z zarejestrowanym nr telefonu. 

Od kilku dni otrzymuje po kilka telefonów od ludzi którzy mnie ochrzaniają dlaczego piszę negatywne opinie.

allegro nie odpisuje mi na widomości które wysłał kolega ze swojego konta

Pozdrawiam
oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

NipponShorty
#14 Krzewiciel#
oznacz moderatorów

a5maniak
#1 Nowicjusz#

nie rozumiem odpowiedzi ?

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

@a5maniak Oznaczyłem moderację bo tylko ona ma jakiś realny wpływ na Twój Problem - reszta może tylko skomentować ten wątek - czego innego się spodziewałeś?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@a5maniak widzę, że jest zgłoszenie w tej sprawie- 46604990. Odpowiedz na pytanie doradcy i kontynuuj korespondencję w tej sprawie. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

a5maniak
#1 Nowicjusz#

dziękuję za odpowiedź

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@a5maniak podajesz publiczne telefon a potem zdziwiony że ktoś go wykorzystał 😄

Usuńcie telefon !!!!!!!!!!!!!!

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

________
Κώστας
oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

@kostas11 No naprawdę jak to się mogło stać 😄

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@kostas11 Ja wystawiając ogłoszenie, lub aukcję zawsze podaje publicznie numer telefonu, aby kupujący w razie wątpliwości mógł zadzwonić, tak samo na swojej stronie mam podany numer telefonu, numer konta, adres do odbioru osobistego, email itd..., więc nie wiem co jest takiego strasznego w podawaniu numeru telefonu🤔

oznacz moderatorów