anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wynik jakości sprzedaży został odjęty bez powodu

Blackviewshop
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, wskaźnik jakości sprzedaży w moim sklepie został zaktualizowany kilka minut temu, pokazując, że w moim sklepie jest zamówienie, które nie zostało wysłane na czas, a wynik jakości wynosi -245. Sprawdziłem spóźnione zamówienie, klient kupił je o 1:27 w nocy 28 maja 2025 r., a paczkę wysłaliśmy o 19:44 28 maja 2025 r., co spełnia oświadczenie o wysyłce w ciągu 4 dni.

Numer zamówienia, który spowodował nieplanowaną dostawę: d3dee2f0-3b1f-11f0-8249-5165eaa791a6 Numer zamówienia logistycznego: DHL LF761422338DE Potrzebuję szczegółowej odpowiedzi.
Adres zdjęcia logistycznego: https://i.postimg.cc/v80Xz6bM/A.jpg

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Co to dokładnie znaczy wysłaliśmy? Jak o 19:44 wrzuciliście to do boxa lub zanieśliście do punktu to niestety ale według Allegro paczki nie wysłaliście... Paczkę uznaje się za nadaną dopiero w momencie gdy zeskanuje ją kurier.... Jak tak się stało to wołaj moderację. Jak kurier zabrał ją dopiero następnego dnia to niestety nic nie poradzisz...

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki  ale On ma 4 dni na wysłanie, a według trackingu była nadana tego samego dnia

oznacz moderatorów

Blackviewshop
#7 Wielbiciel

Tak, dla każdej oferty ustalamy termin dostawy wynoszący 4 dni.

oznacz moderatorów

Blackviewshop
#7 Wielbiciel

Dla każdej oferty ustalamy termin dostawy wynoszący 4 dni.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@Blackviewshop Wygląda na to, że nie otrzymaliśmy odpowiednich statusów od przewoźnika. Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Doradca będzie miał możliwość wyjaśnienia tego z przewoźnikiem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Blackviewshop
#7 Wielbiciel

Możesz sprawdzić status logistyczny paczki za pomocą numeru śledzenia, który podałem w opisie. Być może możesz również sprawdzić numer śledzenia paczki za pomocą numeru zamówienia, który udostępniłem.
Skontaktowałem się z zespołem Allegro za pomocą formularza i nikt się ze mną do tej pory nie skontaktował

oznacz moderatorów

w_kiwi

@Blackviewshop Tak, mogę to sprawdzić, ale ja nie zajmuje się wykluczeniami i musimy wiedzieć, dlaczego statusy nie zostały przekazane do systemu. 🙂

Proszę, zaczekaj na odpowiedź drogą mailową. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Blackviewshop
#7 Wielbiciel

Witam, jak mogę sprawdzić czy status został przeniesiony do systemu?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Blackviewshop  jak wejdziesz  , to kliknij  SZCZEGÓŁY przy zamówieniu

oznacz moderatorów

Blackviewshop
#7 Wielbiciel

Oczywiście, w dniu wysłania paczki umieściłem na stronie zamówienia numer śledzenia

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

Blackviewshop
#7 Wielbiciel

Właśnie teraz jakość sprzedaży na moim koncie została zaktualizowana do neutralnej, ale moje konto jest nadal zawieszone. Co muszę zrobić, aby mój sklep mógł sprzedawać normalnie?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Blackviewshop  tak jak Ci napisała Wiktoria, musisz czekać na wiadomość e-mail

oznacz moderatorów

Blackviewshop
#7 Wielbiciel

OK,tq

oznacz moderatorów