Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, wskaźnik jakości sprzedaży w moim sklepie został zaktualizowany kilka minut temu, pokazując, że w moim sklepie jest zamówienie, które nie zostało wysłane na czas, a wynik jakości wynosi -245. Sprawdziłem spóźnione zamówienie, klient kupił je o 1:27 w nocy 28 maja 2025 r., a paczkę wysłaliśmy o 19:44 28 maja 2025 r., co spełnia oświadczenie o wysyłce w ciągu 4 dni.
Numer zamówienia, który spowodował nieplanowaną dostawę: d3dee2f0-3b1f-11f0-8249-5165eaa791a6 Numer zamówienia logistycznego: DHL LF761422338DE Potrzebuję szczegółowej odpowiedzi.
Adres zdjęcia logistycznego: https://i.postimg.cc/v80Xz6bM/A.jpg
Co to dokładnie znaczy wysłaliśmy? Jak o 19:44 wrzuciliście to do boxa lub zanieśliście do punktu to niestety ale według Allegro paczki nie wysłaliście... Paczkę uznaje się za nadaną dopiero w momencie gdy zeskanuje ją kurier.... Jak tak się stało to wołaj moderację. Jak kurier zabrał ją dopiero następnego dnia to niestety nic nie poradzisz...
@AnnaG-Antyki ale On ma 4 dni na wysłanie, a według trackingu była nadana tego samego dnia
Tak, dla każdej oferty ustalamy termin dostawy wynoszący 4 dni.
Dla każdej oferty ustalamy termin dostawy wynoszący 4 dni.
@Blackviewshop Wygląda na to, że nie otrzymaliśmy odpowiednich statusów od przewoźnika. Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Doradca będzie miał możliwość wyjaśnienia tego z przewoźnikiem.
Możesz sprawdzić status logistyczny paczki za pomocą numeru śledzenia, który podałem w opisie. Być może możesz również sprawdzić numer śledzenia paczki za pomocą numeru zamówienia, który udostępniłem.
Skontaktowałem się z zespołem Allegro za pomocą formularza i nikt się ze mną do tej pory nie skontaktował
@Blackviewshop Tak, mogę to sprawdzić, ale ja nie zajmuje się wykluczeniami i musimy wiedzieć, dlaczego statusy nie zostały przekazane do systemu. 🙂
Proszę, zaczekaj na odpowiedź drogą mailową.
Witam, jak mogę sprawdzić czy status został przeniesiony do systemu?
@Blackviewshop jak wejdziesz , to kliknij SZCZEGÓŁY przy zamówieniu
Oczywiście, w dniu wysłania paczki umieściłem na stronie zamówienia numer śledzenia
Właśnie teraz jakość sprzedaży na moim koncie została zaktualizowana do neutralnej, ale moje konto jest nadal zawieszone. Co muszę zrobić, aby mój sklep mógł sprzedawać normalnie?
@Blackviewshop tak jak Ci napisała Wiktoria, musisz czekać na wiadomość e-mail
OK,tq