Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wypłacić swoich środków otrzymanych za sprzedaż, ponieważ wciąż trwa potwierdzanie tożsamości. Rzecz się dziej od zeszłego piątku, @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ , wypłata ma status wstrzymane a po przejściu na stronę payu widnieje komunikat, że "nasz zespół weryfikuje teraz Twoje dane". Proszę o pomoc.
@desino Czy wykonałeś przelew weryfikacyjny z rachunku, którego dane są zgodne z danymi konta Allegro?
nie pojawiła się w ogóle taka opcja, procedura wymagała tylko wysłania dokumentu ze zdjęciem co też uczyniłem i zatrzymało się na : "nasz zespół weryfikuje teraz Twoje dane"
@desino Rozumiem. Dopytam odpowiedni zespół na jakim etapie jest weryfikacja i wrócę tutaj, kiedy będę wiedzieć więcej.
Dzień dobry -czy coś udało się ustalić?
@nat_not -czy coś udało się ustalić?
Dzień dobry @desino. W imieniu Natalii wracam z odpowiedzią.
Przesłane zdjęcie nie miało widocznych wszystkich krawędzi, dlatego prześlij proszę zdjęcia drugiej strony dokumentu tożsamości w dobrej jakości i rozdzielczości, aby dokument był wyraźny, w kolorze z widocznymi wszystkimi 4 krawędziami i rogami.
skontaktowałem się z payu osobiście i sprawa została załatwiona - wypłata jest już możliwa
hej jak się kontaktowałeś z payu ?
skorzystałem z numeru 61 6284505