Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
W poniedziałek wysłałem zdjęcie dowodu osobistego do weryfikacji i z informacji na allegro trwa to do trzech dni a dziś jest piąty. Mam kilka ogłoszeń i jeśli tak to wygląda to będę musiał usunąć ogłoszenia bo co mi z sprzedaży skoro środki nie mogę wypłacić. Proszę o informację w tej sprawie.
@maska-007 Konsultuję tę sprawę. Odezwę się ponownie, kiedy dostanę odpowiedź.
Super. Dziękuję
@maska-007 Dostałam potwierdzenie, że otrzymałeś od nas maila w tej sprawie.
Niestety ale nie dostałem od Was żadnego maila i przeszukałem wszystkie maile z trzech ostatnich dni zarówno w odebranych w powiadomieniach i spamach i niestety ale nic nie ma. Oczywiście środki nadal są zablokowane.
@maska-007 Wiadomość jest z 20.12 z godziny 17:30. Numer zgłoszenia to 48121468.
Nadal moje środki są zablokowane i nie mogę ich sobie wypłacić. Ponad tydzień temu wysłałem dowód do weryfikacji. Przykro że tak robicie.......
To już są jakieś kpiny....... nie sądziłem że Allegro mnie oszuka. Dwa tygodnie na weryfikację dowodu? Wcześniejsze moje pieniądze jakoś były mi przesyłane teraz nagle weryfikacje sobie wymyślacie? Takich jak ja podejrzewam jest masa ludzi a wy przetrzymujecie nasze pieniądze tygodniami i zapewne nimi obracacie. Dałem wam możliwość obracania moimi środkami? Na forum masa ludzi się wypowiada bardzo negatywnie o tym waszym przekręcie.....
Cześć, @maska-007. Przepraszam, że tyle to trwa. Obecnie weryfikacja odbywa się po stronie doradcy PayU. Gdy tylko otrzymamy więcej informacji, przekażemy Ci je w zgłoszeniu mailowym o numerze 48121468.
Ponawiam swoje pytanie. Co z moimi środkami za sprzedany przedmiot? Jeśli do końca dnia 30.12.2024 nie zostaną mi oddane usuwam wszystkie moje ogłoszenia z allegro ponieważ nie mam zamiaru ryzykować że po kolejnej sprzedaży moje środki będą zablokowane jak to ma miejsce w tej chwili.
Cześć, @maska-007. Poprosiłam o pilny kontakt mailowy z operatorem i dalsze informacje w korespondencji mailowej. Jeszcze raz przepraszam za utrudnienia.
Problem rozwiązany 31.12.2024 Ciekawe czy wszyscy już wysłali takie oświadczenia które ja musiałem bo dla mnie jest to coś dziwnego zwłaszcza że **piiip**o kogo powinno obchodzić co ja mam wspólnego z polityką. Brakujące oświadczenie to "OŚWIADCZENIE KLIENTA O ZAJMOWANIU EKSPONOWANEGO STANOWISKA POLITYCZNEGO" Gdyby nie fakt że miałem zablokowane pieniądze i to nie malo to w życiu bym tego nie wysłał. Nie pozdrawiam.