anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystawiłem przedmiot elektroniczny na allegro lokalnie... problem z płatnością

MAMY ROZWIĄZANIE!
ronnie2917
#1 Nowicjusz#

Tak jak w temacie wystawiłem przedmiot elektroniczny do gry na allegro lokalnie, kupujący wybrał opcję opłaty przy odbiorze, twierdzi że zapłacił i przelew dojdzie na konto podane przy rejestracji, lecz gdy sięgam pamięcią pieniądze widniały od razu po sfinalizowaniu transakcji na koncie allegro, ewentualnie sama wypłata trwała do kilku dni roboczych, przedmiot aukcji zniknął z ogłoszenia, mam do zapłaty prowizję od sprzedaży a pieniędzy za to nie otrzymałem... Kontakt z człowiekiem się urwał, myślę że jest to "fake" konto. Proszę tylko o wyzerowanie prowizji...

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
Client:35386082
#13 Ambasador#

Podaj tu moderatorom konto tego oszusta to je zablokują.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  
A prośbę o zwrot prowizji to chyba musisz napisać tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt, chyba, że moderatorzy mogą pomóc?

oznacz moderatorów
ronnie2917
#1 Nowicjusz#

Dziękuje za pomoc.

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@ronnie2917 W takiej sprawie skontaktuj się z nami przez formularz i podaj login kupującego i opisz całą sytuację. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ronnie2917
#1 Nowicjusz#

Dziękuje za pomoc, formularz sporządzony czekam na odpowiedź. Zmusiło mnie to do tworzenia drugiej oferty, tym razem już nie "lokalnie".

oznacz moderatorów