Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, przy tworzeniu przesyłki pocztex cały czas wyskakuje mi błąd:
"Błąd przetwarzania
Nazwa firmy nadawcy jest za długa. Zmień lub dodaj adres w Książce adresowej Wysyłam z Allegro."
W książce adresowej była już kiedyś zmieniona była nazwa firmy na krótsza i nic nie pomogło, wcześniej można było wrócić do starej wersji strony wysyłek i mogłam stworzyć etykietę teraz widzę ze nie ma możliwości i przy każdej próbie stworzenia etykiety pojawia się ten sam błąd
Jak i gdzie mam zmienić ustawienia żeby można było generować etykiety.
Już rozwiązałem ten problem. Temat do zamknięcia.
Dziękuję bardzo udało się 😉
Próbuję nadać paczkę przez wysyłam z allegro. Pojawia się komunikat że nazwa firmy nadawcy jest za długa i że należy zmienić adres w książce adresowej. Gdzie mam tego szukać. Zmiana nazwy firmy jest w trakcie weryfikacji allegro.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Także nie mogę nadać przesyłki DPD- nie ma nigdzie opcji wyboru punktu nadania. Prosimy o jak najszybsze przywrócenie starego widoku przez programistów skoro macie Państwo problem z nowym WzA i sami to potwierdzacie....
@od_stop_do_glow Cześć! Właśnie odpowiedziałam Ci w innym wątku 🙂
Nie wiem co robić 😉 chcę stworzyć przesyłkę i w NADAJ PRZESYŁKĘ na dole strony, podczas zapisywania przesyłki wyskakuje komunikat :
Błąd przetwarzania
Nazwa firmy nadawcy jest za długa. Zmień lub dodaj adres w Książce adresowej Wysyłam z Allegro.
Ulica punktu nadania przesyłki jest za długa (Max 31)
@toiowo01, sprawdź, proszę, czy wpisujesz poprawną długość nazwy ulicy w Książce adresowej.
Mam ten sam problem, ale nie potrafię go rozwiązać. Nie wiem jak można bardziej skrócić nazwę firmy. Ile znaków będzie dla Allegro "poprawne" ?
@NestBox24 Jaką nazwę wpisujesz? Ile ma znaków?
Mam problem, nie potrafię go rozwiązać.
Błąd przetwarzania, Adres odbiorcy jest nieprawidłowy przesyłka Allegro Kurier DPD
Numer zamówienia
f1928b40-844b-11ed-bba5-5ff27b428a8f
@outlet_axel Cześć. 🙂 Spróbuj proszę dodać spację między nazwą ulicy i numerem domu klienta.
Już rozwiązałem ten problem