anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[13.10.2025] Nie można zamówić przesyłki Allegro One DPD

MAMY ROZWIĄZANIE!
Buty-U-Renaty
#10 Popularyzator

Nie można zamówić przesyłki allegro one DPD, jak na screenie

Bez nazwy-1.jpg

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14
sklep-dekormax
#8 Zapaleniec

Mam to samo

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Obecnie trwa awaria Allegro One DPD. Pracujemy nad jej rozwiązaniem. Przepraszam za niedogodności.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
Good3DPrint
#9 Pomysłodawca

Chyba ogólnie awaria Allegro Delivery, bo od wczoraj paczki Allegro DHL też nie da się nadać.

oznacz moderatorów
ExtraModel
#9 Pomysłodawca

Alll.jpg

oznacz moderatorów
wiki0441
#13 Ambasador

Dzień dobry, próbuję nadać paczki i wyskakuje mi komunikat: "Błąd zewnętrznego przewoźnika". To jest paczka nadawana przez Allegro One Box DPD. Screen w załączeniu. Ponieważ nie jest to jedyna paczka Allegro One Box DPD, spróbowałam drugi raz i za drugim razem ta paczka nadała się poprawnie, a przy drugiej był błąd. Przy kolejnej próbie, błąd przy pierwszej paczce i tak na zmianę. Proszę o pomoc  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

wiki0441_0-1760340863906.png

wiki0441_1-1760340994814.png

oznacz moderatorów
wiki0441
#13 Ambasador

Za czwartym razem się udało, ale trzeba to naprawić, pozdrawiam.

oznacz moderatorów
globkw
#9 Pomysłodawca

U mnie nadal nie mogę nadać paczki DPD One Box

oznacz moderatorów
rooks_garage
#8 Zapaleniec

również mamy problem ( a9b6ec30-a699-11f0-b410-a9ff53c96dc9 )

Allegro One Box, DPD

"Nie udało się utworzyć obiektu Parcel Id."

oznacz moderatorów
ElektroTechExtra
#10 Popularyzator

też to mam

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@wiki0441 @ElektroTechExtra @rooks_garage @globkw obecnie występują problemy z nadawaniem przesyłek Allegro One obsługiwanych przez DPD. Jesteśmy w kontakcie z partnerem logistycznym i gdy tylko otrzymamy informacje w tej sprawie, damy znać w tym wątku. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ExtraModel
#9 Pomysłodawca

W tym momencie udało się wygenerować etykiety lecz czas na zamówienie podjazdu z dniu dzisiejszym już minął. Czy jako sprzedawca poniosę odpowiedzialność za nieterminową wysyłkę (spadek jakości sprzedaży + ewentualny negatyw) ?

oznacz moderatorów
rooks_garage
#8 Zapaleniec

działa 🙂 

oznacz moderatorów
WIECZOREKPL
#11 Animator

Wysyłam z Allegro - zamawianie przesyłek jest problem ze strony Przewoźnika , czy wiadomo coś więcej

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Awaria została już naprawiona. Wszystko powinno działać prawidłowo. Możesz spróbować ponownie. Przepraszam za niedogodności i dziękuję za cierpliwość!

@ExtraModel 

Jeśli pojawi się taka sytuacja, proszę, żebyś dał nam znać. W związku z tym, że problem wynikał z awarii, wykluczymy ewentualne konsekwencje związane z opóźnieniem wysyłki.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów