Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam serdecznie,
Mam taki przypadek że klient zakupił dwie rzeczy w moim sklepie , wysłałem mu obie rzeczy w jednej przesyłce, a druga przesyłka widnieje jako oczekuje na nadanie i przez to spadł mi rating z poziomu bardzo dobry na dobry, czy jest możliwość usunięcia tego z zamówienia??
@milabyte2025 podaj proszę numer zamówienia.
A001JF3RL3
@milabyte2025 Konsultuję Twoją sprawę.
Dziękuję😀
@milabyte2025 a pomyślałeś nagrywać pakowanie? Jak cwaniak to ci dyskusję założy że dostał tylko pół zamówienia i zaplacisz protecta
spakowałem mu w jedno pudełko, nie nagrywałem procesu pakowania, status mam że odebrał.
@milabyte2025 do drugiej paczki dodaj numer pierwszej. Niby teraz system się nie czepia do unikalności numeru.
Teraz nie musisz wszystkich etykiet wykorzystać, nic się nie dzieje.
własnie się dzieje bo pokazuje mi że przesyłka do nadania i spadł mi rating
@milabyte2025 a próbowałeś podmienić numery paczek? Czemu do drugiej paczki wg. generowałeś list?
@milabyte2025 Bo nie wkleiłeś numeru wysłanej przesyłki do drugiego zamówienia
Pewnie tak, cały czas się uczę, jestem tu nowy, dlatego pytam was doświadczonych allegrowiczów.
Pozdrawiam
Hej ja też tak robię czasami ze jak mi się mieści w jedna paczkę to nadaje jedną
ale nie wklejam nr paczki tylko nie tworze kolejnej paczki do nadania
Ale jak chodzi o punkty to mi nie odejmowało za opóźnione paczki
A i nawet jeden klient się cieszył bo zapłacił 40 zł za wysyłkę a ja mu zwróciłam 20 zł 🙂