Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kto mi podpowie o co chodzi paczkomat inpost wysyłka smart takiej samej paczki gabaryt C i rozbieżność w cenie tych przesyłek 3,09 4,99 a teraz 7,59 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć Mateusz jest to ciekawe bo klient zamówił 3 sztuki łączne zamówienie 132 zł i tu by się zgadzało ale szkopuł w tym że są 3 przesyłki każda wartości 41 zł i za każdą zapłaciłem 7,59 i szukam gdzie popełnili moi pracownicy błąd, czy jednak go nie popełnili.
@great_24 czy możesz podać mi numer tego zamówienia?
Dzień dobry. Numer zamówienia cf4f7ca0-a031-11f0-9a42-bb8e9ffafe52
Dzień dobry @great_24! Wartość zamówienia nie dzieli się na poszczególne przesyłki. W przypadku wysyłki zamówienia w kilku paczkach, za pierwszą przesyłkę z zamówienia zapłacisz kwotę, którą wskazujemy w tabeli dla zamówienia o konkretnej wartości. Za każdą kolejną przesyłkę naliczymy kwotę z tabeli dla zamówienia o wartości od 100 do 149,99 zł. Nie dotyczy to zamówień z przedziałów do 149,99 zł. W ich przypadku za każdą kolejną przesyłkę z zamówienia zapłacisz taką samą kwotę jak za pierwszą przesyłkę.
W tym zamówieniu koszt zamówienia to 123 zł, więc dla wybranej metody dostawy za każdą przesyłkę w tym zamówieniu zapłacisz 7,59 zł.