Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Usiłuję nadać przesyłkę klientowi który wybrał opcje Allegro Kurier DPD.
kręci się kółeczko ŁADOWANIE i to tyle, a klient czeka. cookies wyczyszczone, Co dalej?
@Dog-Way Cześć! Nie mamy podobnych zgłoszeń - spróbuj wygenerować etykietę z innej przeglądarki (upewnij się, że korzystasz z najnowszej wersji)
Dziękuję za odpowiedź, niestety na każdej przeglądarce to samo, sprawdziłem na firefox, opera i edge
Może to będzie jakiś ślad, nie dostałem żadnego maila z transakcji (sprzedaż) które miały miejsce na przestrzeni ostatniego tygodnia... żadnego powiadomienia że kupujący wybrał.... że sprzedałem... nic a nic
@Dog-Way Rozumiem, że problem pojawia się tylko podczas próby nadania tego jednego zamówienia? Czy mogę Cię prosić o numer tego zamówienia?
Tak, chodzi o to jedno zamówienie 3250f111-eb4c-11ec-8e19-e77b5445e5df
@Dog-Way Widzę, że próbowałeś nadać paczkę z powiązanego konta, czyli zamówienie zostało złożone na koncie BO**_****S, a podczas próby nadawania jesteś zalogowany na koncie Dog-Way (z którego piszesz). Wysyłam z Allegro nie obsługuje powiązanych kont. Jeśli chcesz nadać paczkę, to musisz zalogować się na prawidłowe konto.
Powiadomienia mejlowe również przyszły poprawnie, ale na adres mejlowy przypisany do konta BO**_****S.
Ło matko... dziękuję uprzejmie za pomoc i poświęcony czas 🙂
@Dog-Way Oczywiście, polecamy się na przyszłość 🙂
Z Allegro Kurier UPS też jest problem już zgłaszałam to dzisiaj jakieś 2 godziny temu. Problemu jeszcze nie rozwiązano.