Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@CHECINIAKI spokojnie , przyjdzie czas to otrzymasz , czy to aż tak duża kwota ,żeby robić raban?
!! ..Sprawdź czy zwrot środków prawidłowo się zaksięgował
!! jeśli zwrot był poza systemem oczekiwanie na rabat wydłuża się .
Zwrot był z etykietą Allegro. Zwrot środków dla kupującej prawidłowy. Poczekam jeszcze 🙂
@CHECINIAKI sprawdź jeszcze na jakim etapie jest wniosek , jaki ma status .
Wszystkie wnioski o rabat transakcyjny w zwrotach jakie złożyłam (w sumie było ich 3) mają taki status jak na zdjęciu. Ten ze zdjęcia jest najstarszy z marca. Nigdy nie sprawdzałam czy weszły na konto, ale mam podejrzenia, że nie:
@CHECINIAKI dziwne to trochę , a tu -https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rabat-transakcyjny
jak wygląda ?
Tutaj "mdrogeria", w twoim linku wszystkie 3 wnioski są zaakceptowane. Jednak kasy nie dostałam i status też we wszystkich wnioskach jest taki sam jak na tym zdjęciu (wrzucam jeszcze raz najstarszy )
@CHECINIAKI sprawdź , tu powinny być -https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro
@CHECINIAKI Zwrot prowizji za zamówienie, które wskazałaś otrzymałaś dokładnie 10.04.2022. Znajdziesz go w zakładce Rozliczenia z Allegro.
Super, dziś mi się nie chce sprawdzać, ale jeżeli dostałam wszystkie zwroty prowizji to jest OK, dziękuję za odpowiedź. 🙂
@CHECINIAKI Allegro pisze że może taki zwrot trwać do 6 dni ale oczywiście jest to z reguły szybciej.
Na pierwszy zwrot rabatu transakcyjnego czekam już od marca. Nie sprawdzałam wcześniej, czy pieniądze weszły na konto, ale dzisiaj widzę, że nie.
Poczekaj do poniedziałku ,mamy weekend przelewy też odpoczywają .
Od początku sprawdzę wszystkie rabaty transakcyjne , głównie te po zwrotach towaru przez kupujących , czy mam zwrócone środki na konto.
@CHECINIAKI PO DACIE WNIOSKU SZYBKO PÓJDZIE .
@CHECINIAKI Poczekaj na moderatorów, sprawa się wyjaśni.
Kolejny zwrot z kwietnia na kaszę gryczaną, zaakceptowany rabat transakcyjny!
Jednak kasy nie ma, a statut jest taki jak na zdjęciu:
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ choćcie ... choćcie mi Was tutaj poootrzeeeeba ..
Poczekaj wyjaśnią, wszystko przejrzałaś.
Wrócę tu jutro, zgłoszę do moderatorek tę sytuację.