Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, jestem nowym uzytkownikiem Allegro i na samym poczatku po sprzedazy artykułu zodstało mi zalokowane kontoi zostałem poproszony o wysłanie zdjec, które oczywiscie zrobiłem iu wysłalem niezwłocznie. Problemem moze byc to ze nie mogłem ich dodac poprzez zalacznik bo nie chciały sie załadowac wszystkieb yły mniejsze niz 4 mb Napisałem doallegrooo i zostałem poproszony zeby wysłac w odpowiedzi na email, taktez zrobiłem zdjecia dotarły bo w czwartek 14 zostałem poinformowanym, ze dotarły i prosze czekac na weryfikacje w ciagu dnia roboczego. Ile mozna czekac na taka weryfikacje i czy Allegro czesto blokuje w ten sposob konto. Ztego co czytałem to stała praktyka dla nowych sprzedajacych, ale kiedy konto zostanie odblokowane i czy w ogóle?
To normalna procedura dla nowych kont na Allegro weryfikacja zdjęć i danych może potrwać kilka dni roboczych (czasem 2-3, ale zdarza się dłużej). Allegro w ten sposób sprawdza wiarygodność sprzedawców, żeby chronić kupujących. Jeśli już potwierdzili, że zdjęcia dotarły, to pozostaje poczekać, zwykle odblokowanie następuje automatycznie po zakończeniu weryfikacji.
Z mojego doświadczenia - nie martw się, to stała praktyka i najczęściej kończy się pozytywnie. Ważne, żebyś miał wszystkie dokumenty i dane zgodne z prawdą.
Wszystko jest ok w dokumentach, no bez przesady. Czekam narazie 3 pełny dzień roboczy i w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak czekac cierpliwie.
Dziekuje za odpowiedzi wyjasnienia
Pozdrawiam