Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj tj. 19 września Allegro obciął 60pkt za średni czas odpowiedzi w dyskusjach. Dodam że dyskusja z kupującym była prowadzona ponad 2 tygodnie temu i została już zakończona. Czy to możliwe że teraz przypomniało się allegro o punktach? Z mojej strony nie ma pomyłki bo była tylko jedna dyskusja.
@XWATT Nie widzę w tej mierze odjętych punktów, o których piszesz. Prześlij zrzut ekranu z widokiem tych danych ze swojej zakładki.
@XWATT Jak widać, na zrzucie Twój średni czas odpowiedzi wynosi obecnie 23 godziny i 39 minut - po tym czasie udzieliłeś odpowiedzi w dyskusji i nie masz obecnie żadnych pytań od kupujących. Zgodnie z tym artykułem, przyznajemy 5 punktów za każdą pełną godzinę poniżej 24 godzin. Punkty straciłeś z dnia na dzień, właśnie dlatego, że przestaliśmy brać pod uwagę ostatnie pytanie od kupującego - otrzymałeś je 16.08.24 i minęło od niego 30 dni.
Od razu dodam, że nie otrzymałeś dodatkowych punktów za brak pytań od kupujących, ponieważ ilość przyznanych punktów zależy od liczby Twoich aktywnych ofert.
Za spóźnioną odpowiedź pobrane już zostały punkty w momencie trwania dyskusji - dwa tygodnie temu. A mnie chodzi o wczorajszą "punktację", która to właśnie dotyczy sprawy sprzed dwóch tygodni...
Poza tym co mają do tej sprawy nie otrzymanie punktów za małą ilość aktywnych ofert.... (?)