Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dostałem SMS z numerem konta do wplaty, że jestem zadłużony o jakieś 10zł. Problem w tym że jestem niepełnoletni i nie mam jak wpłacić pieniędzy, ale mam kartę. Da się jakoś to zapłacić kartą lub z zarobionych pieniędzy z allegro lokalnie? Prosze was, nie wiem co robić a jeśli rodzice się dowiedzą, zabiją mnie
@BloxetPL Od kogo ten SMS? Uważaj na oszustów! Wrzuć zrzut ekranu.
@BloxetPL Cześć. 🙂 Nie martw się, z pewnością wszystko się wyjaśni. W zakładce "Rozliczenia z Allegro" znajdziesz informację o swoim saldzie. Rzeczywiście masz do opłacenia 10,82 zł za opłaty transakcyjne z Allegro Lokalnie.
W zakładce Rozliczenia z Allegro znajdziesz kwotę oraz numer konta, na które należy przelać pieniądze. Przelew wykonasz także za pomocą szybkiej wpłaty online 🙂
W razie pytań, daj znać
O mój boże, rzeczywiście da się kartą zapłacić 😄
Już myślałem że będę mieć w domu policję xD, z góry dzięki!
Za taką kwotę to raczej policji rodzice by nie wezwali ,może jedynie jakaś blokada kieszonkowego .
Mam jeszcze jedno pytanie.
Da się wypłacić zarobione pieniądze z allegro lokalnie na kartę czy nie da rady?
@BloxetPL Oczywiście 🙂 Pamiętaj tylko, że dane na koncie Allegro i koncie bankowym muszą być identyczne. Konto do wypłat aktywujesz w zakładce Ustawienia wypłat