Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry wieczór,
Wystawiłem aparat z opcją odbioru osobistego, gdzie został kupiony przez dziwne konto, którego dane przesyłam poniżej:
Lynn Lill
+48 717 915 511
ogunt.adevicik@gmail.com
Kupujący: Client:118887853, ul. Za Cybiną 108, 57-585 Poznań
Wygląda na to, że wątek pojawiał się nie raz na forum.
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/podejrzany-zakup/td-p/671637
W tym momencie mam niecałe 200 zł do uregulowania przez transakcję, która nigdy nie dojdzie do skutku.
Otóż słynna Za Cybiną 108 ewoluuje.
Dziś jest to numer +35531672914 który nie istnieje.
Moja prowizja to 53 zł i konto firmowe na normalnym Allegro.
Jeśli ja wystąpię poprzez stronę o zwrot tej prowizji, odpiszą mi - mimo że temat znają - że nie otrzymali od kującego informacji o zerwaniu transakcji, anulowaniu, rezygnacji czy zwrocie.
STRACH cokolwiek zrobić 😉
na foto słynna już nie istniejąca Za Cybiną 108 57-585 Poznań
Witam,
Wystawiłem laptop Acer nitro 5 rtx 3060 z opcją odbioru osobistego , gdzie zakup został dokonany przez podejrzane konto:
Paweł Lynn
+48 717 915 511
Wątek już się pojawiał nie raz:
Mam do rozliczenia niecałe 200 zl. Prosiłbym o anulację tej sprzedaży i korekty rozliczenia. Z góry dziękuję. Michał
@Blacksmith99 gotowe. Konto zablokowane, korekta zrobiona, ofertę możesz wystawić ponownie. Dziękuję za zgłoszenie!
kolejne do zablokowania:
@brakestop działam już w sprawie tego konta z tego wątku, więc na razie poczekaj cierpliwie.
dziękuję - to może jakiś pracownik Allegro od Was ?
@brakestop konto jest już zablokowane, ale oczywiście zajmę się też tym komentarzem.
dziękuję i spokojnego weekendu 😉
Robi zakupy z kolejnego konta:
@pawel_xyz dziękuję za Twoje zgłoszenie! Konto jest już zablokowane, a na Twoim koncie została już wykonana korekta.
Podpinam się, od razu mi te dane zaczęły śmierdzieć. Proszę o anulowanie oplat za transakcję Samsung S24+ za 3399zl i blokadę tego konta.
Client:123394045
Lynn Lill
tel: +48 717 915 511
e-mail: willi.amadewalehillwill3030@gmail.com
Jeszcze straciłem 13zl za wyróżnienie Premium, bo ta promocja teraz nie wskoczyła...
@DziubekR1 Konto zostało już zablokowane. Korekta została już wykonana.
ewidentnie ktoś ma dobrą zabawę i niezłe rozeznanie w użytkownikach wypowiadających się na tym forum. Podejrzewam, że zakup u mnie nie był przypadkowy. Często zabieram tu głos....