Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
nie bardzo rozumiem dlaczego ale w ostatnim czasie zdarzyło mi się, że etykiety wygenerowały się podwójnie. Wczoraj znów nastąpiła taka sytuacja. Dodatkowo przestał się zmieniać automatycznie status po wygenerowaniu etykiety na "wysłane". W jaki sposób mogę usunąć przesyłkę, która jest zdublowana? Opcja anulowania w zakładce "zamówione przesyłki" wygląda na niedostępną. Taka sytuacja bardzo mocno zaniża statystyki związane z jakością sprzedaży. Chciałbym szybko rozwiązać problem
Ilość etykiet jest przypisana do zamówienia i oferty, może jest coś źle ustawione w ilości? ale tym się nie należy przejmować. @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
to się zdarza tylko raz na jakiś czas. Może to wina połączenia czy coś. Raz przy wysyłaniu dostałem błąd jak by nie było internetu ale po wciśnięciu F5 wygenerowało etykietę. Dopiero później zorientowałem się, że etykiety są 2
@_Hela_ Nie musisz usuwać etykiety. Jeśli jej nie wykorzystasz, to opłata nie zostanie naliczona.
a co z punktami za szybką wysyłkę? Jak to wygląda jak wiszą 2 paczki i jedna została wysłana a jedna nie?
@_Hela_ przy sprawdzaniu czasu wysyłki nie bierzemy pod uwagę tej drugiej paczki.
rzeczywiście, okazało się, że problem lezy gdzie indziej.
W jaki sposób mogę uniknąć obniżenia jakości sprzedaży spowodowanej nieterminowym odbiorem przesyłki przez kuriera? Sprzedałem towar w sobote rano, po południu został nadany w punkcie Allegro One Box, po czym obcina mi punkty bo kurier odebrał przesyłkę dzisiaj. Wg raportu paczka nie uznana jako "wysyłka w terminie" oraz "szybko". (nastąpiło zdublowanie
etykiet, ale w raporcie wliczona została tylko ta pierwsza tak jak wspomniała @la_nika )
@_Hela_ a jak usuniesz list z z zamówienia?
@_Hela_ Przepraszam, że musiałeś czekać na odpowiedź. Poprosiłam już o wykluczenie tego zamówienia.