Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dlaczego we wszystkich moich zamówieniach zrealizowanych stanus jest ciagle jako "NOWE" ?
ponad 60 zamówień wszystkie przesyłki wprowadzone były wszystkie są odebrane przez kupujących i status nie zmieniony.
Mam to ręcznie zmieniać? bo jesli tak to jest to bez sensu... prowadzimy sklep pierwszy miesiac i mamy 60 zamowien, a co jesli w przyszlosci bedzie ich kilkaset miesięcznie? Wszystko ręcznie?
Nie pamiętam dokładnie. Ale gdzieś chyba tam gdzie dodajesz numery przesyłek przy takim dodawaniu miałam opcję oznaczaj jako wysłane. Od kiedy to zaznaczyłam to zaraz po wydrukowaniu etykiety wszystkie wyświetla jako wysłane. Przynajmniej na firmowym.
Mam konto firmowe i to jest fakt ale dodaje wszystkie oferty przez zewnetrzna platforme a nie tylko przez allegro. nie zmienia to faktu ze to nielogiczne zeby recznie zmieniac wszystkie ustawienia przesylek bo idzie sie w tym pogubic
Spróbuj raz dodać numer wysyłki ręcznie, dałabym sobie głowę uciąć, ze przy tym była ta opcja do zaznaczenia i pomogło. A jak nie to wołaj dziewczyny, to poszukają.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Dziewczyny wołam Was xD bardzo bym prosił o doradzenie jak to rozwiazac bo wszystkie zamowienia maja status nowe
@budeko-trans z jakiej dokładnie zewnętrznej platformy korzystasz?
Baselinker
@budeko-trans Musisz ustawić w Baselinkerze, w integracji, żeby przekazywał statusy do Allegro. Bez tego nie będą się zmieniać.