Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wysłałem zamowienie a w zakładce "zamówienia od kupujących" nadal widnieje jako oczekuje na nadanie moge wysłać powiadomienia z maila ze wysłane @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:41792550 podaj mi proszę numer tego zamówienia.
A000UZ6A29 prosze
@Client:41792550 to jest numer przesyłki, a nie numer zamówienia, ale już je znalazłam. To zakup przez Allegro Lokalnie, więc status, który widzisz nie ma większego znaczenia i jeśli nie masz takiej opcji, nie musisz go zmieniać.
Ale bedzie mogła paczke odebrac osoba z paczkomatu i nie bedzie problemu?
martwie się bo chcialbym zeby ktos otrzymal to za co zaplacił
@Client:41792550 Status powinien się zmienić po odebraniu paczki przez kuriera - ale to jest tylko informacja dla Ciebie, i - jak napisała @_HolaOla_ - nie ma wpływu na doręczenie
okey dzieki
Prosze o zmiane statusu zamówienia na zakończone gdyż paczka już dotarła do zamawiającego lecz jej status u mnie widnieje jako paczka do nadania i przychodzą mi przypomnienia na maila aby wysłać paczke
Przewoźnik i nr przesyłki |
Allegro One A000UZ6A29 |
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:41792550 podobnie jak u kolegi wyżej, to zamówienie z Allegro Lokalnie, więc ten status ma charakter dla Ciebie wyłącznie informacyjny. Jeśli nadałeś już paczkę, możesz zignorować te wiadomości.