anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zostałem zablokowany

Client:43846053
#1 Nowicjusz

Mam problem z allegro, mianowicie zostałem zablokowany na jednym z urządzeń i nie mogę nic z tym zrobić. Wybieram opcję wyślij nam wiadomość, lecz niestety ktoś ma to gdzieś i nie da się z tym nic zrobić. Niestety tak się nie robi allegro z klientem, który kupuje na waszym serwisie dużo rzeczy.  Proszę o pomoc. Dodaje zrzut ekranu

Obraz 6.02.2026, godz. 09.13.jpeg

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:43846053 za dużo i za szybko klikasz 😆 Próbowałeś czyścić pamięć / ciasteczka na tym urządzeniu

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Wyczyszczone wszystko 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:43846053 czy problem wciąż występuje? 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Tak, w dalszym ciągu występuje, pomimo usunięcia plików cookie

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Jakaś kpina to jest, jak postępujecie z klientem. A jeszcze gorzej ze sprzedawcą

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Client:43846053, wyślij nam proszę wiadomość w komunikacie blokady (podświetlona obok "Jeśli coś nie działa prawidłowo") ze zrzutami ekranu/ filmem (na zrzutach ekranu lub filmie ważne, aby był widoczny cały ekran z datą i godziną, pasek adresowy z linkiem do strony oraz IP urządzenia). W ten sposób będziemy mogli zweryfikować przyczynę występującego problemu. Dziękuje i przepraszamy za kłopot.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Wysyłam wiadomości ale niestety nikt nie odpisuje ani nie reaguje więc jakiekolwiek zdjęcie/film jest zbyteczne skoro nikt nie odpowiada na te wiadomości od wczoraj ani nie ma jakiejkolwiek reakcji z waszej strony 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dziękuje za informację @Client:43846053, w takim wypadku zgłaszam sprawę do odpowiedniego zespołu. Gdy tylko otrzymam aktualizację w tej sprawie, wrócę do tego wątku.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów