anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot środków dla kupującego

ChemixClean
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry,

Kupujący zgłosił zwrot poprzez formularz allegro. Paczka dotarła do Sprzedającego.  Został zgłoszony zwrot środków dla klienta, który nie powiódł się w momencie spłaty (brak wystarczających środków). Na tą chwilę środki są zapewnione. Czy spłata zostanie pobrana jeszcze raz automatycznie czy trzeba ją zlecić? 

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

W ciągu 24h powinna się pobrać automatycznie, jak minęło więcej czasu to trzeba zlecić. 

Realnie przez godzinkę zerkaj na maila, jak przyjdzie o wykonaniu zwrotu to jest ok, a jak nie to raczej później niż po godzinie nie wyjdzie samo...

Tu zawsze lepiej na tego maila zerknąć, bo cuda bywają...

ChemixClean
#8 Zapaleniec

Przed chwilą próbowałam zlecić zlecić przelew jednak są jakieś komplikacje. Gdzie mogę zadzwonić bądź poprosić o pomoc by mnie pokierowano w tej sprawie ?

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Przy formularzu kontaktowym jest opcja niby zamówienia rozmowy. Jednak z tego co sprzedawcy piszą to w 1/3 przypadków nawet nie udają, że dzwonili; w 1/3 puszczają strzałkę i dopiero pozostali słyszą cud w słuchawce xD

Oznacz może jeszcze raz moderację, przez nich najłatwiej tu coś załatwić. 

ChemixClean
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@ChemixClean podaj proszę numer zamówienia, do którego chcesz zlecić zwrot. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ChemixClean
#8 Zapaleniec

6c564a40-8342-11f0-898d-5f9eaddf28a3

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@ChemixClean dzięki! Już to konsultuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ChemixClean
#8 Zapaleniec

Dziekuję, zwrot został przyznany

oznacz moderatorów