Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam
W dniu dzisiejszym została do nas zwrócona paczka przy której DPD nie podjęło nawet próby doręczenie do kupującego.
Sytuacja dotyczy zamówienia numer bc42e200-b418-11f0-91c7-6f1a285e9823.
Na sreenie poniżej widać, że paczka została przyjęta w oddziale doręczającym a 2 dni później została przyjęta w oddziale nadawczym. Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji dlaczego DPD nie podjęło próby dostarczenia paczki tylko po 2 dniach zwrócili ją do nas.
Proszę o szybką odpowiedź bo musze skontaktować się z klientem i wyjaśnić z nim opóźnienie.
@WarsztatNadruku konsultuję to dla pewności z zespołem Allegro Delivery i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@la_nika Czy udało się coś ustalić?
@WarsztatNadruku nie mam jeszcze odpowiedzi 😞 Dam znać, gdy ją dostanę.
@la_nika A czy możecie w jakiś sposób to przyspieszyć? Bo już klient do nas dzwonił co z jego zamówieniem.
@WarsztatNadruku napisz klientowi, że zamówienie zostało spakowane i wysłane, a jak chce poznać losy przesyłki, to daj mu link do trackingu
@KOGIEL_T poznał te losy bo pyta nas dokładnie o to samo o co ja moderatorów. Dlaczego paczka znajdująca się w oddziale doręczającym została do nas zwrócona bez wydania paczki w ogóle do doręczenia.
@WarsztatNadruku przypomniałam się w tej sprawie i poprosiłam o odpowiedź.
Podejrzewam, że chodzi o wagę gabarytową.
@WarsztatNadruku wracam z odpowiedzią, problem spowodował błędny kod pocztowy podany przez kupującego. To jest kod pocztowy Warszawy, a nie Zielonki, dlatego przesyłka wróciła do nadawcy.