Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mogę prosić o zwrot prozwizji dla tego zwrotu 1ea55991-9d07-11f0-8c40-1f271b1d3907
bo?
@pakaoutlet możesz, normalnie kliknij "Zwrot prowizji"
Dziękuje za rade ale sprawa jest troszke bardziej skomplikowana.
@KOGIEL_T napisz tu https://help.allegro.com/en/sell jeśli się nas wstydzisz .
@mdrogeria to chyba do @pakaoutlet 😁
@pakaoutlet nom niestety, my nie mamy szklanej kuli i nie wiemy jak bardzo sprawa jest skomplikowana, zapytałeś się czy możesz prosić, no to dostałeś odpowiedz
Bardziej oczekiwałem pomocy konsultanta.
s'il vous plaît @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć @pakaoutlet, opisz proszę swoją sprawę i dlaczego jest skomplikowana 🙂
Witam.
Zadziałałem troche nie w tej kolejności mianowicie najpierw zleciłem wypłate pieniedzy z konta allegro po czym zleciłem zwrot za zwrócony produkt a następnie wystąpiłem o zwrot prowizji. Zwrot niestety nie doszedł do skutku z powodu braku środków na koncie a co za tym idzie zwrot prowizji został odrzucony. Po zwrocie pieniędzy nie ma możliwości już zlecenia zwrotu prowizji.
@pakaoutlet trzeba się odwołać ,ale po skutecznym zwrocie środków klientowi
Zwrot środków nastapił dwa dni poźniej ale nie ma możliwości w szczegółach zamównia aplikowac ponownie o zwrot środków. W zakładce złożone wnioski też nie widze takiej opcji.
edit: status wzniosku widnieje jako odrzucony
Dziękuje @pakaoutlet, konsultuję Twoją sprawę.
@pakaoutlet Niestety nie odnajduję zamówienia po identyfikatorze, który podałeś. Podaj proszę numer zamówienia.
Alternatywnie możesz odwołać się w tej sprawie pod tym linkiem.
@pakaoutlet no to jeszcze raz zrób zwrot środków dla kupującego ( jak trzeba , to "doładuj " środki ) , a później zgłoś się o zwrot prowizji