Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący zgłosił zwrot towaru "Środek do czyszczenia kabin prysznicowych" (zakup przez pomyłkę) Wystawiona FV na sklep wielobranżowy. Czy w takiej sytuacji mogę odmówić zwrotu pieniędzy?
Nr zamówienia: 28f78d40-f4ba-11ed-abbc-01acb3d84e7f @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jak ma podanego maila to wyslij mu zapytanie czy albo smsem czy przez fb czy posiada do zakupu taki środek do czyszczenia kabin
@Twojczysty_dom sprawdź po NIP-e w niecie jaki ma profil działalności , jeśli ,, handel - środki czystościowe ,, to masz podstawę żeby odmówić , ale zastanów się czy warto .....
Jeżeli jest to osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą to powinneś oddać pieniądze i przyjąc zwrot.
O ile dzialalnosc prowadzona nie jest zwiazana z zakupionym towarem
Tego nie wiedziałam, dziękuję 🙂
Client:59247542 nie wprowadzaj tutaj w błąd jesli był zakup na firme , a firma zajmuje się gdzie ten zakup jest związany profesjonalnie z prowadzoną działalnoscią -może odmówić -sprawdzić trzeba pkd firmy
A ty się nie wymądrzaj hardybejs. Czytaj wszystkie posty zanim coś napiszesz.
Nie pisz głupot napiszę jeszcze raz
Napisz trzeci raz, proszę.
@Twojczysty_dom Jeżeli zakup nie jest związany z działalnością firmy to ma prawo zwrotu, jeżeli odmówisz przyjęcia możesz liczyć się z odpowiednim komentarzem, nawet Ci tu wypowiadający się sprzedajacy pisali na forum że przyjmują takie zwroty. Moderacja nie podejmie za ciebie decyzji czy masz przyjąć zwrot czy nie, ty musisz zdecydować.
@CHECINIAKI @mdrogeria @Hardylegs @hardybejs @az1rael Dziękuję. Sprawdziłam w CEIDG po nr NIP. Główne PKD do sprzedaż spożywcza i alkohole. Dziękuje za odpowiedzi.