anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwroty -pytanko

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie robiłam zwrotu od miesięcy i trochę zgłupiałam. 

Sprawa wygląda tak. Cały weekend kasa tylko finanse wpadała.

Zwrot musiałam zrobić z Payu.  Rano w desperacji postanowiłam wpłacić. I teraz komunikat był dziwny, bo pisało, że jeśli w ciągu 24h nastąpi wpłata z Payu lub Allegro Finanse to sami zwrócicie. Jednocześnie miałam środki na Allegro Finanse i jakoś system od razu z nich zwrócić nie chciał tylko pisał o późniejszej wpłacie i pokazywał aktualnie brak srodków na spłate...

I teraz pytanie czy rzeczywiście po kolejnej wpłacie Allegro finanse system zrealizowałby zwrot z Payu? Czy czekałabym jak ta gł....? 

Ps. przed kawą jestem, małotomna jakby coś xD

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@AnnaG-Antyki podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy zwrot. W przypadku automatycznego zwrotu pieniędzy do klienta, system powinien zabezpieczyć odpowiednią kwotę dla tego zwrotu. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

On w tym pytaniu nie ma znaczenia ale proszę.

2540fb04-c7bc-11f0-ae5b-bd4bfd8306a4

Wpłaty na wszelki wypadek dokonałam, bo nie mam zwyczaju przeciągać, więc tu nie masz czego sprawdzać.

Pytanie jest odnośnie komunikatu, który wyraźnie mówił, że jeśli w ciagu 24h wpłyną środki poprzez payu lub Allegro Finanse to system automatycznie dokona zwrotu. I teraz pytam czy naprawdę pieniądze zapłacone poprzez Payu mogą zostac zwrócone z salda Allegro Finanse, bo tak ten komunikat zrozumiałam? 

w_kiwi

@AnnaG-Antyki Tak, w takim wypadku środki zostaną przeniesione z konta Allegro Finance na konto danego operatora. Informacje na ten temat znajdziesz tutaj🙂

w_kiwi_0-1763978009017.png

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

No to w końcu jakiś pozytyw:) Szkoda tylko, że nie działa na środkach już bedących na finanse. Ale i tak to dobra informacja. Dziękuję:)