"Jó napot kívánok! Szabó Kitti vagyok. A 1ZF4K3596831464203 számú csomagomra ma 13:44-kor a futár rányomta, hogy nem talált a címen Sárosdon. Ez nem igaz, egész nap az udvaron álltam és vártam őt, fel sem hívott, ki sem jött az utcába! Tegnap már megbeszéltük és visszaigazolták a kézbesítés átütemezését (ügyszám: C-0380470881). Kérem, kapcsolják a depót vagy a futárt, mert nem engedem visszaküldeni a csomag1ZF4K3596831464203 fuvarlevélszámú csomagomnál ma (08. 14.) 13:44-kor a futár azt a státuszt adta meg Sárosdon, hogy nem álltam rendelkezésre.
Ez hamis bejegyzés! Egész nap a ház előtt/az udvaron tartózkodtam, a futár a közelben sem járt, és telefonon sem keresett!*
Tegnap már írásos visszaigazolást kaptam az átütemezésről (Ügyszám: C-0380470881).*
Kérem a futár magatartásának kivizsgálását, a visszaküldés azonnali leállítását, és a csomag hétfői tényleges kiszállítását! Ezt a levelet és a képernyőképeket panaszkezelésre és az Allegro felé történő jogi bizonyításra is felhasználom.*
Hello @1ZF4K35968314642 i am sorry to hear and i see our support is already investigating the matter with the courier. I am positive they will be able the resolve the delivery as soon as possible. I hope it won come to that again, but in the future, you can always contact us with similar issues via allegro.hu/sugo/kapcsolat
___
Sajnálom, hogy ezt hallom, és látom, hogy ügyfélszolgálatunk már vizsgálja az ügyet a futárcéggel. Biztos vagyok benne, hogy a lehető leghamarabb megoldják a kézbesítési problémát. Remélem, nem fog még egyszer előfordulni, de a jövőben hasonló problémák esetén bármikor fordulhat hozzánk a allegro.hu/sugo/kapcsolat címen.