Dobrý den, koupil jsem herní učet, nic mi nepřišlo.
Zažádal jsem o vratku, ale allegro po mě chce abych odeslal balíček ?
Učet měl být elektronický, prodejce neodpovídá a já nemám jak odeslat vzduch do balíčku.
Prosím tedy o radu, co ted mám jako dělat. @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
myslím to v dobrém, nedělám si srandu, jen mám už nervy nebo mě sekli o 500kč. Prosím tedy o pomoc, zasílal jsem email, nikdo neodpověděl, pan co mi učet prodal nereaguje.
@Client:143646863 w ofercie jaka była opcja dostawy. Wysyłka fizyczna czy elektroniczna?
Podaj numer zamówienia i trwającej dyskusji
Zdravím @Client:143646863, vezmu to možná trochu překvapivě odzadu. Podle informací, které prodejce poskytl dalším zákazníkům v Diskuzích (a je super, že i Vy jste ji s ním otevřel), měl prodejce nečekaný výpadek, kdy nemohl své zboží odesílat. Aktuálně kódy doposílá a během dneška tak předpokládám, že i Vám do komunikace přijde tato zpráva s doplněním, že hra bude co nejdříve odeslána.
Taky doplním, že veškerá tato komunikace o výpadku je zcela na zodpovědnosti prodejce. Čili je určitě jeho chybou, že Vám o tom nedal vědět a je tak správně, že jste mu udělil hodnocení a založil s ním Diskuzi. Díky těmto nástrojům je jakékoliv další řešení rychlejší a snazší.
Obecně pak v případě reklamace digitálního obsahu platí, že opět nejlepší cestou je založit s prodejcem Diskuzi/Reklamaci, a pokud by v ní případ neřešil, stačí využít možnost Požádat Allegro o pomoc. Naše podpora Vám pak v dalším řešení pomůže.
Úplně na konec doplním, že prodejce (ať už tento konkrétní, nebo kdykoliv v budoucnu), musí v Diskuzi reagovat do 24 hodin v rámci pracovních dní. V tomto případě by se tak měl ozvat do 19/3 1:01. Pokud by se tak nestalo, využijte právě možnost Požádat Allegro o pomoc 😉