Krasný začátek roku, jen chci kolegiálně upozornit, že manželce dnes dorazil kupón, který nelze aktivovat. Správce emailové kampaně tlačítku "Získat kupón" přiřadit omylem odkaz stejný jako na podmínky, nikoliv vedoucí na aktivaci kuponu (v minulosti "allegro.cz/kupony"). Nejspíše je problémová celá dnešní rozesílka, tak se to bude týkat tisíce lidí. Jsem částečně z oboru, tak kolegiálně upozorňuji na případný malér. Asi bych zaslal novou, opravenou rozesílku emailů. Hezký začátek roku. 🙂 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dobrý den, mám stejný problém. Šlo by, prosím, přiřadit kupony na moje konto ručně? Moc děkuji!
Míša
Zdravím Míšo, u tohoto Vašeho účtu by žádné kupóny neměly být aktivní. Je třeba vyčkat, až Vám přijde e-mail s danou akcí a ideálně vyzvednout poukaz přímo v e-mailu. Teprve, pokud by z nějakého důvodu přes e-mail aktivace nevyšla, rádi Vám pomůžeme zde na fóru nebo přímo na naší podpoře na allegro.cz/pomoc/kontakt 🙂
To je zvláštní, na mailu, pod kterým jsem i na allegro účtu, mám 2 kupony 😞 ani jeden mi nejde aktivovat přes odkaz.
Tak to nebude zřejmě účet, ze kterého píšete sem 🙂 Pošlete mi prosím číslo toho správného účtu, případně rovnou napište z něj a podívám se na to 🙂
Aha. V aplikaci mám pod svým účtem toto číslo: Client:135731998
Díky za doplnění a kupóny jsem přidal. Vyšší je platný do zítřka, nižší do dnešní půlnoci 🙂
Dobrý den, mám stejný problém. Kupon na 200 Kč při nákupu nad 800 Kč se mi nedaří přidat k účtu. Mail přišel dnes ráno a platnost je jen do dnešní půlnoci. Zkusil jsem Edge i Chrome bez adblocku a nic. Můžu poprosit o manuální přidání?
Zdravím @Client:117840264, a kupón jsem ještě rychle přiřadil 🙂
Moc děkuji, už jsou kupony na účtě 🙂
Dobrý den, poprosím přiřadit kupón. Předem děkuji
Zdravím @Client:140172975, nejprve prosím využijte možnost vyzvednout kupón přímo přes odkaz v e-mailu 🙂
Dobrý den, mám stejný problém. Kupon na 250 Kč při nákupu nad 1800 Kč se mi nedaří přidat k účtu. Mail přišel dnes. Mám firefox a zkusil jsem tlačítko i bez adblocku a nic. Můžu poprosit o manuální přidání?
Zdravím @Client:112681716, díky za prozkoumámí všech možností a kupón jsem přiřadil 🙂
Dobrý den, z mailu jsem zkoušela a kupón se opět nepřiřadil. Děkuji