Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobrý den, u zásilek
4RA00322234
1AM12920109
Nedorazil pin kód. Jelikož zítra ráno odjíždím potřebuji je dnes vyzvednout, aby nebyly vráceny odesílateli.
Děkuji za pomoc.
Tak super. Pro 1AM12909133 jsem kód doposlal nyní.
Už ho mám! Skvělý! Moc děkuju 🙂 E.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dobrý den,
právě jsem obdržela notifikaci k zásilce1AM12909133. Tentokrát mi sice přišla SMS, ale kód neobsahuje číslice – místo nich jsou v něm speciální znaky.
Prosím o zaslání nového, správného kódu pro vyzvednutí zásilky.
Děkuji.
Jak jsem psal, může se to stát. Správný a funkční kód najdete v aplikaci dopravce - One by Allegro.
Dobrý den ve štvrtek ráno jsem dostal 4ks sms, že mi přijeli balíky, ale bez pin kodu a dodnes se k ním nemůžu dostat ikdyž jsem psal na vaši podporu, řekli že mi poslali pin kody a nic jsem nedostal máte tam docela zajimavou situaci s pin kody, produkty které nemají zmrznout dám vrátit, protože mrznou někde venku v boxes. Zasilka 1AM12798157, Zasilka 1AM12813482, Zasilka 1AM12813640, Zasilka 1AM12842233, děkuji za pomoc v řešení situace
Zdravím @trek01, je mi to moc líto, ale ve Vašem konkrétním případě bohužel nedokáži kódy doposlat ručně. Od dopravce máme ale potvrzeno, že přestože notifikace o expiraci zásilek mohly dorazit, balíčky se v Boxech rozhodli ponechat.
A ve Vašem případě se nabízí i nové (byť poněkud divoké) řešení. Můžete vyrazit k Boxu a zavolat na Box infolinku (číslo najdete přímo na zařízení) dopravce. Ten Vám pak může na dálku skříňku otevřít.
Dobrý den, od 19. 11. měla být moje zásilka v AlzaBoxu, ale nepřišel mi PIN. Psal jsem proto včera zde na komunitu, jestli mi můžete poslat PIN. Bylo mi sděleno, že v mém konkrétním případě tak nelze učinit, a že budu muset počkat. Zároveň bylo dodáno, že mi bude prodloužena úložní doba, ale nyní, o den později, mi přišel email, že bude moje zásilka vrácena odesílateli. Prosím o vyřešení mého problému, číslo zásilky je 1AM12781798. Děkuji
Zdravím @Client:134422372, od dopravce máme potvrzeno, že přestože notifikace o expiraci zásilek mohly dorazit, balíčky v Boxech se rozhodli ponechat.
A nově mám od dopravce i alterantivní (byť poněkud divoké) řešení. Nedokáži Vám sice z mojí pozoce kód vygenerovat (to pořád platí), ale ve Vašem případě můžete vyrazit k Boxu a zavolat na jejich Box infolinku (číslo najdete přímo na zařízení). Kolegové Vám pak pomohou skříňky otevřít.
Dobrý den, volat jsem zkoušel, a bylo mi řečeno, že box nemůžou otevřít, a že mi zásilkou po vrácení na depo pošlou na výdejní místo, můžete mi tuto informaci potvrdit? Děkuji
Tak to se moc omlouvám, pokud jsem Vás tam posílal nadarmo. Ve většině případů, kdy byla zásilka přesměrována do OneBoxu, s tímto nebyl problém. Každopádně, pokud podpora dopravce přislíbila přesměrování na výdejnu, bral bych to závazně. V rámci Allegra do nejhlubších systémů dopravce nevidím, takže budoucí směřování zásilky je právě čistě na něm a jeho podpoře. Vždy je možnost je kontaktovat na onedelivery.cz/kontakt/dotaz-na-zasilku.
Dobrý den přišel mi pin do Alza boxu ale neobsahuje žádné číslo Jen nějaký nesmyslný kód
Zdravím @Client:117100157, tady to bude nejspíše souvislost s aktuálním výpadkem u dopravce, který má potíže právě s generováním PIN kódu k vyzvednutí zásilek z Boxu. Při dodatečném doposlání kódu mohlo opravdu dojít i k takovéto chybě. Informace od dopravec je ale taková, že kódy bude doposílat znovu. Dopravce zároveň se zároveň snaží u zásilek prodloužit úložní dobu a vidím, že u té Vaší tomu tak již je. Věřím, že správný a funkční kód dorazí co nejdříve.
Dobrý den, kde prosím najdu kódk vyzvednutí zásilky v Alzaboxu? Mám jen info, že zboží je v Alzaboxu, což k úspéšnému vyzvednutí nestačí.
Pokud se mi nepodaří Alzabox otevřít, co se bude dít dál?
Díky
Zdravím @Client:134526296, dopravce bohužel včera postihl výpadek při generování a odesílání kódů. Na opravě se usilovně pracuje a kódy jsou postupně doposílány. Ve Vašem případě sice vidím, že nový kód byl již včera kolem 14:25 vygenerován a poslán, ale předpokládam, že přesto nedorazil (může být i v Hromadných/Spamu)? Pro všechny případy jsem úložní dobu u Vaší zásilky prodloužil o 1 den a věřím, že dopravce chybu opraví co nejdříve.
Děkuji, kód stále nepřišel. Mám ve svém účtu uvedené číslo na mobil. Nemůžete mi prosím třeba zavolat nebo poslat SMS s kódem? Nebo nelze to přeposlat třeba na jiné výdejní místo?
Díky moc za připomenutí! Nový PIN kód jsem právě poslal (co člověk nemůžu dopoledne, odpoledne jako když najde 🙂 ). Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Kód dorazi, jupííí. Díky moc!
... dorazil
Dobrý den chci se zeptat. Objednali jsme postel přes Allegro. Která přišla neúplná. Velká část na sestavení chybí. Navíc mi kurýr řekl, že mám jeden balík i když nejspíš 2 balíky to měli být. Zajímá mě jak se to řeší zda dodají mi zbytek postele nebo jak ? Podala jsem reklamaci s fotkami, kde jsem ukázala, co jsem obdržela.
Dobrý den, @Client:139600659, na Allegru je nejlepší řešit objednávku přímo s daným prodejcem. A úplně nejlépe je komunikaci vést na naší stránce pomocí Diskuze. Tu můžete s prodejcem založit kdykoliv po nákupu ve Vaší Historii nákupů (allegro.cz/moje-allegro/nakupy/historie-nakupu) a po rozkliknutí dané objednávky stačí zvolit možnost Podat reklamaci nebo nahlásit problém.
Pokud již máte Diskuzi založenou, můžete požádat naši Allegro podporu, aby se do ní připojila a v řešení Vám pomohla.
A konečně - díky programu Allegro bezpečný nákup se nemusíte obávat, že by řešení nedopadlo k Vaší spokojenosti. Vždy zajistíme, aby prodejce nebo i dopravce dostáli svých povinností.