Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ahoj a dobrý den všem!
‼️UPDATE 24/11: Dle informací dopravce by již PIN kódy u nových zásilek měly chodit v pořádku, stejně tak většina nedoručených kódů k původním zásilkám by již měla být doručena. Mohou nastat specifické případy (typicky při přesměrování zásilek do OneBoxů nebo výdejních míst), kdy kód zatím nedorazil a zároveň přišla informace o tom, že úložní doba zásilek již vypršela. Opět dle informací od dopravce takové zásilky na výdejnách a Boxech zůstaly. V takovémto případě Vám zde již nebudeme schopni pomoci, ale lze se obrátit přímo na podporu dopravce a domluvit se například na novém doručení.
Dopravce One by Allegro se aktuálně potýká s výpadkem při generování PIN kódů k zásilkám putujících převážně do Alza Boxu (ale může postihnout i ostatní výdejní místa). Dopravce usilovně pracuje na opravě a kódy k vyzvednutí postupně doposílá. U zásilek také prodlužuje úložní dobu.
Co by to ale bylo za komunitní fórum, abychom si tady nedokázali pomoci?
Pokud máte takovoutu zásilku (ke které nemáte kód, nebo dorazil ve formátu {{$pin}} - pošlete sem do vlákna číslo zásilky a pokusíme se PIN kód ručně vygenerovat. Ten by měl pak dorazit do SMS zprávy, případně bude vidět v aplikaci dopravce.
Zdravím, tady už jsem myslím kód posílal, viz Váš příspěvek výše. Pro jistotu ale raději posílám znovu. Pokud by kód nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), je možné kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Dobrý den,
prosím potřebovala bych vygenerovat kód k zásilce: 1AM12895716 Pin dorazil ve formátu "{{$pin}}" a nelze ji vyzvednout, děkuji.
Dobrý den, nový kód posílám 🙂
Dobrý den nedorazil mi PIN k zásilce prosím o poslání zásilka-1AM12959086 referenční-A0035Q0908
Dobrý den a nový kód posílám 🙂
Moje zasilka byla dorucena do Alzaboxu, ale neobdržela jsem PIN kod k vyzvednuti. Zasilka je zaplacena. Děkuji Helena
Zde je znění :
Zasilka 1AM12907296 ref. A0035FL5P1 Kod: {{$pin}} je k vyzvednuti v AlzaBoxu, Bohosudovska 603, Krupka do .
Zdravím Heleno, a nový kód posílám 🙂
Prosím o nový pin k zásilce 1AM12925837.
Zdravím a nový kód posílám 🙂
prosím o PIN k těmto 2 zásilkám, děkuji. --> matej.matocha@email.cz
Číslo zásilky: 1AM12967236
Číslo zásilky: 1AM12969749
Zdravím a nové PINy jsou na cestě 🙂
Dobrý den,
také Vás poprosím o zaslání PIN k zásilkám 1AM12728899 a 1AM12730134, zásilky jsou na výdejním místě. Bohužel od ONE jsem dostal jen další email a SMS zprávu s formátem pinu {{$pin}}.
Kódy posílám 🙂
Dobrý den, prosím o zaslání kódu k objednávce 1AM12781798, děkuji
Zdravím @Client:134422372, je mi to moc líto, ale ve Vašem konkrétním případě bohužel nedokáži kód doposlat ručně. Tady bych Vás tak chtěl ještě poprosit o trpělivost, než nový kód dojde automaticky. Na tom dopravce pracuje a věřím, že se situace co nejdříve vyřeší a kód dorazí. Pro jistotu jsem Vám u zásilky prodloužil úložní dobu.
Dobře, děkuji
Dobrý den, vytvořil jsem vlastní vlákno, nicméně raději píšu i sem. Poprosím o PIN kód k zásilce 1AM12858402. Děkuji
Čteme vše a všude:) Kód posílám.
Já poprosím k objednávce níže.
Zasilka 1AM12891425 ref. A0035B7BK4 Kod: {{$pin}} je k vyzvednuti v OX BOXU...
Kód poslán 🙂