Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ahoj a dobrý den všem!
‼️UPDATE 24/11: Dle informací dopravce by již PIN kódy u nových zásilek měly chodit v pořádku, stejně tak většina nedoručených kódů k původním zásilkám by již měla být doručena. Mohou nastat specifické případy (typicky při přesměrování zásilek do OneBoxů nebo výdejních míst), kdy kód zatím nedorazil a zároveň přišla informace o tom, že úložní doba zásilek již vypršela. Opět dle informací od dopravce takové zásilky na výdejnách a Boxech zůstaly. V takovémto případě Vám zde již nebudeme schopni pomoci, ale lze se obrátit přímo na podporu dopravce a domluvit se například na novém doručení.
Dopravce One by Allegro se aktuálně potýká s výpadkem při generování PIN kódů k zásilkám putujících převážně do Alza Boxu (ale může postihnout i ostatní výdejní místa). Dopravce usilovně pracuje na opravě a kódy k vyzvednutí postupně doposílá. U zásilek také prodlužuje úložní dobu.
Co by to ale bylo za komunitní fórum, abychom si tady nedokázali pomoci?
Pokud máte takovoutu zásilku (ke které nemáte kód, nebo dorazil ve formátu {{$pin}} - pošlete sem do vlákna číslo zásilky a pokusíme se PIN kód ručně vygenerovat. Ten by měl pak dorazit do SMS zprávy, případně bude vidět v aplikaci dopravce.
Dobrý den, také přišli špatné kódy
1AM12932429
1AM12917751
Děkuji
Zdravím a kódy doposlány 🙂
Dobrý den, já poprosím o pin k 1AM12891425
díky
Díky už přišel
Dobrý den, nedorazil mi PIN kod k zásilce 1AM12945806. Vaše aplikace přes tlačítko "Vyber s kodem" píše, že se něco pokazilo. Prosím o zaslání kodu k alzaboxu na emeil. Děkuji. Jiří
Zdravím Jiří, nový kód doposílám 🙂 A jen doplním, že názvy jsou sice podobné, ale Allegro jako obchod a One jako dopravce jsou pořád od sebe odděleni. Tedy i apka jejich (dopravce) a naše (Allegra) se liší 🙂 Ale to je samozřejmě v kontextu potíží s PINy jen drobnost.
Vyzvednuto, moc děkuji.
Dobrý den, prosím o PIN kód k zásilce 24X01222350
Zdravím a kód je na cestě 🙂
Prosím o kódy k zásilkám
1AM12887752 a 1AM12903576
Děkuji.
Zdravím a kódy posílám 🙂
Zasilka 1AM12905067
A kód je na cestě.
Dobrý den, poprosím o PIN kód k zásilce 1AM12967529
Zdravím a kód posílám 🙂
Dobrý den,
nejdou mi vyzvednout tyto zásilky z ABOXU:
A0034XHYO2
A0034OJRP8
A0034VM1J3
A0035FVFJ6
Díky,
Martin
Zdravím Martine, u zásilky A0035FVFJ6 jsem kód doposlal.
Ostatní balíky byly přesměrovány a u nich bohužel nedokáži kód doposlat ručně. Tady bych Vás tak chtěl ještě poprosit o trpělivost, než nový kód dojde automaticky. Na tom dopravce pracuje a věřím, že se situace co nejdříve vyřeší a kód dorazí. Pro jistotu jsem Vám u zásilky prodloužil úložní dobu.
Oceňuji Vaši reakci,
jiným způsobem se dopravcem nebo s Allegrem spojit nedá. Asi to musí být slušná kalamita.
Hezký den
Určitě lze dopravce kontaktovat klasicky přes formulář - onedelivery.cz/kontakt/dotaz-na-zasilku, ale aktuálně bych tam asi s bryskní odpovědí nepočítal 😞 Nicméně Ty přesměrované zásilky jsou ve Vašem případě v "bezpečí" uložené na výdejně a ze zkušenosti posledních hodin/dní si troufnu tvrdit, že kódy, byť se zpožděním, úspěšně dorazí.
Dobrý den, prosim o PIN kódy k zásilkám:
1AM12950871
1AM12956575
1AM12942471
Děkuji