anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

39,90 zł za roczną subskrypcję Allegro Smart!

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

Jeśli zastanawialiście się czy wykupić roczną subskrypcję Allegro Smart!, mamy dla Was kolejny argument za - teraz zapłacicie za nią 30% mniej.

Od 23.04.2025 r. do 9.06.2025 r. trwa promocja, w ramach której za 12 miesięcy korzystania z Allegro Smart! zapłacicie nie 59,90 zł, ale 20 zł mniej, czyli 39,90 zł.  

Jakie warunki wystarczy spełnić

Promocyjna oferta skierowana jest do klientów, którzy:

• nie mają aktywnej rocznej subskrypcji Allegro Smart! na swoim koncie (dotyczy to także 14-dniowego okresu wypowiedzenia),
  • posiadają aktywną miesięczną subskrypcję Allegro Smart!,
  • posiadają aktywną darmową subskrypcję Allegro Smart!

Aktywujcie usługę na stronie, żeby oszczędzać na dostawach i zwrotach przez cały rok.

MKT-13068_550x380_pl-min.jpg

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Mnie by tam wystarczyło jakbym mogła używać jednej subskrypcji. I naprawdę nie mówię o powrocie do smart rodziny tylko o jednej subskrypcji na użytkownika nie na konto. Nauczyliście ludzi korzystać z wielu kont, a teraz wymuszacie wielokrotne subskrypcje. Mam jedno konto zakupowe z pay gdzie trzymam subskrypcje dla kupującego. Mam drugie konto, gdzie wystawiam na lokalnym i jak chce żeby kupujący mieli smarka to muszę wykupić drugą subskrypcję chodź z niego nie kupuję. 

Ostatnio znalazłam ciekawa ofertę dla firm. Chciałam kupić. I co? Zakup możliwy tylko z konta firmowego. Mam 3-go smarka kupować? Podziękowałam za zakup. Żenujące to...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów