Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeśli zastanawialiście się czy wykupić roczną subskrypcję Allegro Smart!, mamy dla Was kolejny argument za - teraz zapłacicie za nią 30% mniej.
Od 23.04.2025 r. do 9.06.2025 r. trwa promocja, w ramach której za 12 miesięcy korzystania z Allegro Smart! zapłacicie nie 59,90 zł, ale 20 zł mniej, czyli 39,90 zł.
Jakie warunki wystarczy spełnić
Promocyjna oferta skierowana jest do klientów, którzy:
Aktywujcie usługę na stronie, żeby oszczędzać na dostawach i zwrotach przez cały rok.
Mnie by tam wystarczyło jakbym mogła używać jednej subskrypcji. I naprawdę nie mówię o powrocie do smart rodziny tylko o jednej subskrypcji na użytkownika nie na konto. Nauczyliście ludzi korzystać z wielu kont, a teraz wymuszacie wielokrotne subskrypcje. Mam jedno konto zakupowe z pay gdzie trzymam subskrypcje dla kupującego. Mam drugie konto, gdzie wystawiam na lokalnym i jak chce żeby kupujący mieli smarka to muszę wykupić drugą subskrypcję chodź z niego nie kupuję.
Ostatnio znalazłam ciekawa ofertę dla firm. Chciałam kupić. I co? Zakup możliwy tylko z konta firmowego. Mam 3-go smarka kupować? Podziękowałam za zakup. Żenujące to...