anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Adresy e-mail których nie można skasować plus spam dziwnymi wiadomościami

MSMultiservice
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Cześć!
Potrzebuję pomocy w dziwnej sprawie. Od wczoraj dostaję mnóstwo wiadomości że moja wiadomość nie została dostarczona. Poniżej dokładna treść wiadomości:

Do Twojego adresata/kontrahenta została wysłana wiadomość z adresu, który nie znajduje się w zakładce Moje adresy e-mail. Nie mogliśmy jej więc dostarczyć.

Jeśli prowadzisz korespondencję z dodatkowych adresów, dodaj je do powyższej zakładki i ponownie wyślij wiadomość.

Sprawdziłem adresy i zauważyłem że są to jakieś dziwne e-maile jak z końcówką howtogetfreeiphone itp... Próbowałem je usunąć ale za chwilę znów one wracają. Hasło do konta zostało zmienione natomiast po tej operacji dalej sa problemy.

Czy mogę jakoś inaczej zareagować? Czy moje dane oraz karty płatnicze mogą być zagrożone tym, że ktoś je sobie spisze i będę stratny parę tsięcy bo ktoś się włamał?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

komis-bell
#21 Demiurg#

@MSMultiservice Zerknij do tej zakładki i wyloguj wszystkie urządzenia.
Zmień hasło i włącz logowanie dwuetapowe.

oznacz moderatorów

MSMultiservice
#7 Wielbiciel#

Niestety to nie pomogło w żaden sposób... dalej są problemy i dodaje mi po usunięciu automatycznie randomowe adresy e-mail. Jest możliwość skątaktowania się telefonicznie do zespołu bezpieczeństwa allegro?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@MSMultiservice niestety nie ma takiej możliwości. Skontaktuj się z nami przez formularz

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zamów wówczas sobie rozmowę telefoniczną albo czat: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów