Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam,
zostałam dołączona do Allegro familly przez organizatora posiadającego allegro smart. Konto moje i siostry zostało dodane w tym samym momencie, natomiast z mojego konta nie mogę wykonywać darmowych zamówień w ramach smart które zostało mi udostępnione dzięki grupie. Dodam że siostra nie ma tego problemu i nie musi opłacać przesyłek. Z czego może wynikać ten problem? Konta dodane do grupy w tym samym czasie, a tylko na moim wyświetla się komunikat Twój allegro smart wygasł i do każdego zamówienia spełniającego wymogi smart doliczana jest przesyłka
Nie ma dzieleniem się Smartem od dawna, każdy musi sobie kupić sam.
Cześć, @Client:60714232. Akcja współdzielenia Smart! została zakończona już w 2023. Obecnie każde konto powinno mieć aktywowany osobny pakiet.
To jest dla mnie zrozumiałe. Tylko dlaczego konto mojej siostry dodane do tej samej grupy ma jednak taką możliwość a moje nie ma ?
@Client:60714232 Bo pewnie jej konto jest kontem głównym które tą usługę wykupiło
Właśnie jej konto nie jest administratorem grupy ani nie posiada smarta, a mimo to ta usługa u niej działa
@Client:60714232 Nie możemy udzielić Ci informacji na temat innego użytkownika. W takim przypadku, najlepiej jeżeli siostra skontaktuje się z nami w tej sprawie i wtedy wyjaśnimy tą sytuację. 😊
Czyżby byli równi i równiejsi? parę takich spraw tu jest jak np, Smart dla wybranych od zera albo limity Allegro pay?🤔