Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
allegro shaker - juz po minucie produkt jest niedostępny, w mojej ocenie to ŚCIEMA i boty pewnie kupują i klikają ... ???
Zgadzam się oszustwo nie ma możliwości żeby w 3 sekundy coś się sprzedało, mam ustawione czasomierze i odliczam sekundy odrazu kupuje postawiona karta i już na tym etapie wyskakuje komunikat nie możesz kupić bo wyprzedane nie ma możliwości szybszego kupna. To jest totalna ściema allegro
Dokładnie. Podobne oszustwo jak rok temu akcja klikania węgla w PGG.
Podbijam. Trzy sekundy i po ofercie. To są jakieś jaja.
Te allegro shake to chyba jakieś wielkie oszustwo żeby dosłownie minutę od danej godziny był już nie dostępny. A nawet miałem sytuację że złapałem produkt dodałem do koszyka , płatność blok i nagle błąd produkt wyprzedany, jak to możliwe skoro go zaklepalem..
@Client:33400396 Bardzo mi przykro, że nie udało Ci się złożyć zamówienia na interesującą Cię ofertę. Na Allegro mamy bardzo wielu kupujących, a oferty z shakera mają limitowaną ilość produktów.
Niestety ta loteria dalej oszukuje , poraz kolejny produkt dochodzi do momentu płatności blik i nagle okno sprzedane , nie wierzę że osoby prywatne w milisekundzie zabierają produkt, więc jestem pewny że jest to oszustwo , wygenerowane przez boty
Ale to nie jest usprawiedliwienie skoro dany produkt ląduje u kogoś w koszyku to inny nie może już tego kupić. Jak pójdę do sklepu i wezmę ostatnią paczkę cukru z półki do koszyka to inny klient już go nie kupi a w Shakerze to możliwe że kupuje ktoś towar który mam w koszyku?
Po 20 sekundach produkt nie dostępny 🙆:płeć_męska:🤦 ściema jakich mało
za słabo potrząsałeś smartfonem .
Ciekawe bo już go kupowałem i pozostało wkleić blik ..... 🤦 i nie potrzasalem bo nacisnąłem przycisk
@Neo_9999 dziękuję za zgłoszenie. Wyjaśniamy już z zespołem tę sytuację i jak tylko dostanę odpowiedź, wrócę do Ciebie z informacjami.
@Neo_9999 i błąd , trzeba potrząsać aż do finału 🙂
To po co jest przycisk ? Potrzasasz i odkrywa się rzecz i trzeba nacisnąć kupuj itp....ja już kupowałem ,byłem w trakcie ,tylko potwierdzić blokiem i zniknęło że brak już 🤦 nie wmawiają mi że to nie oszustwo , to jak nam kupić coś szybciej niż 20 sekund?
@Neo_9999 na tym to polega ,, ŁAP OKAZJE !!! ,,
Na tym polega "łap ścieme" za 1 zł 🤷:płeć_męska: normalnie żeby w 20 sekund nie można było kupić to jest ściema ,dla takich naiwnych ,haha 🤦🤦
Produkt niedostępny już po 5 sekundach 😂😂
Komuś udało się tak kupić?
Ja rowniez kilkakrotnie probowalam i nic - pewnie wystawili 1 przedmiot i kto pierwszy ten lepszy, a chetnych mnostwo. Szkoda czasu na taki chwyt marketingowy
Jakiej minucie sekundzie!!!
HIT - niby 100 sztuk, w 5 sekund i nie ma nic ..... coś mi tu śmierdzi...