Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Od dwóch dni nie mam możliwości wyboru paczkomatu InPost podczas finalizacji zakupu. Do wyboru pozostają jedynie opcje Allegro Delivery, kurier lub odbiór w sklepach. Problem występuje niezależnie od tego, czy do koszyka dodaję odzież, chemię gospodarczą, czy elektronikę. Czasami zdarzało się, że sprzedawca nie oferował dostawy do paczkomatu, ale teraz taka opcja nie jest dostępna przy żadnym produkcie. Czy ktoś ma podobny problem lub wie, jak go rozwiązać?
@serwis-jasien tak , to zamierzone działanie allegro mające na celu docelowe usunięcie dostaw Inpost z cenników sprzedawców , na razie to pięknie zwią ,, testem ,,
mam ten sam problem i tylko paczkomat w pobliżu, czy wiadomo jak długo potrwają te testy?
@serwis-jasien @justynina Obecnie niektóre metody dostawy mogą być tymczasowo niedostępne dla wybranych klientów. To zaplanowane prace systemowe, które mają na celu analizę ryzyka na wypadek czasowej niedostępności poszczególnych metod dostawy. Prace zakończymy do końca tygodnia, a klienci będą mogli wtedy bez przeszkód skorzystać ze wszystkich dostępnych opcji dostawy.
Cudownie, sprawdzacie, czy spadną wam obroty po wyłączeniu Inpostu. Niestety jestem wśród wylosowanych szczęśliwców w nagrodę. Raz się nabrałam i zamówiłam strasznie niewygodne opcje. Teraz już wyczyściłam koszyk, bo dostępne warianty są beznadziejne, a nie mam czasu i sił na dryndanie się z paczkami. Do tego dostawa dostępna trwa dłużej niż w Inposcie.
@Client:28806632 analiza o której pisała Wiktoria została już zakończona. Podaj proszę numer oferty, w której nie możesz wybrać metody dostawy, która Cię interesuje.