anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak odbioru Paczkomat InPost

MAMY ROZWIĄZANIE!
serwis-jasien
#1 Nowicjusz#

Witam.

Od dwóch dni nie mam możliwości wyboru paczkomatu InPost podczas finalizacji zakupu. Do wyboru pozostają jedynie opcje Allegro Delivery, kurier lub odbiór w sklepach. Problem występuje niezależnie od tego, czy do koszyka dodaję odzież, chemię gospodarczą, czy elektronikę. Czasami zdarzało się, że sprzedawca nie oferował dostawy do paczkomatu, ale teraz taka opcja nie jest dostępna przy żadnym produkcie. Czy ktoś ma podobny problem lub wie, jak go rozwiązać?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
mdrogeria
#21 Demiurg#

@serwis-jasien tak , to zamierzone działanie allegro mające na celu docelowe usunięcie dostaw Inpost z cenników sprzedawców , na razie to pięknie zwią ,, testem ,,

oznacz moderatorów
justynina
#2 Obserwator#

mam ten sam problem i tylko paczkomat w pobliżu, czy wiadomo jak długo potrwają te testy?

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@serwis-jasien @justynina Obecnie niektóre metody dostawy mogą być tymczasowo niedostępne dla wybranych klientów. To zaplanowane prace systemowe, które mają na celu analizę ryzyka na wypadek czasowej niedostępności poszczególnych metod dostawy. Prace zakończymy do końca tygodnia, a klienci będą mogli wtedy bez przeszkód skorzystać ze wszystkich dostępnych opcji dostawy.

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Client:28806632
#1 Nowicjusz#

Cudownie, sprawdzacie, czy spadną wam obroty po wyłączeniu Inpostu. Niestety jestem wśród wylosowanych szczęśliwców w nagrodę. Raz się nabrałam i zamówiłam strasznie niewygodne opcje. Teraz już wyczyściłam koszyk, bo dostępne warianty są beznadziejne, a nie mam czasu i sił na dryndanie się z paczkami. Do tego dostawa dostępna trwa dłużej niż w Inposcie. 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:28806632 analiza o której pisała Wiktoria została już zakończona. Podaj proszę numer oferty, w której nie możesz wybrać metody dostawy, która Cię interesuje. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów