Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czemu nie ma na mapie, liście u Was tego punktu https://inpost.pl/punkt-obslugi-paczek-pop-szc163-szczecin-alwyzwolenia w sklepach internetowych i na Er li bez problemu mogę do niego zamawiać ?
@kostas11 Prześlij proszę zrzut ekranu, na którym widoczny będzie brak możliwości wskazania tego punktu odbioru.
@nat_not @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę jest tylko Orlen pod tym adresem, mam zaznaczone wszystkie, a jak dam paczkopunkty też nie ma 😞 Oczywiście wszystkie dalsze są widoczne tylko brak tego 😞
Żeby nie było punkt działa bo dziś i wcześniej też odbierałem paczkę 🙂
@kostas11 a po wklejeniu kodu punktu w pasek wyszukiwania ?
@kostas11 faktycznie punkt się nie pojawia na mapce. Już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ coś wiadomo ? konsultowałem z @InPost i punkt działa wygląda to tak jak byście specjalnie wyłączyli najbliższy punkt InPosta a już Orlenem mogę do niego zamówić 😉
@kostas11 działam już w tej kwestii.
@kostas11 tego PaczkoPunktu nie ma na naszej mapce, ponieważ w ramach umowy między nami a Inpost wyświetlamy tylko te, które otwarte są poniedziałek - sobota. Kleks jest otwarty w soboty, ale na stronie Inpostu jest oznaczony jako poniedziałek - piątek, stąd system nie zaciąga go do nas.
Jeśli właściciele wyjaśnią to i zmienią w Inpost, punkt pojawi się i na naszej mapce.
@InPost możecie się skontaktować z PaczkoPunkt POP-SZC163 punkt jest w soboty czynny i zaktualizować godziny i udostępnić punkt na mapach allegro ?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Drugi punkt znikł, mogę do niego wybrać tylko One Box Punk 😞 Co się dzieje wygląda to na ukrywanie najbliższe punkty InPosta bo te co są 2 - 3 km dalej są dostępne 😞
Epaka - asnyka szczecin 😞
Jak zaznaczam wszystkie to mam tylko One Punkt 😞
Jak dam paczkopunkty InPost to nie mam nic 😞
Jak powiększę to dalsze są ale tych dwóch w obrębie 500 metrów brak, wygląda to na specjalne ukrywanie 😞
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ dobra punkt Epaka na Asnyka jest widoczny, dziś rano interweniowała Epaka 🙂 ale dalej nie ma dostępnego PaczkoPunkt POP-SZC163 😞 w sumie to jest najbliższy punkt i nie wiem czy specjalnie nie jest zablokowany 😞
Dzień dobry @kostas11
godziny działania PaczkoPunktu przekazane na stronie są prawidłowe. Mimo, że punkt otwarty jest w sobotę, nie oznacza to, że tego dnia działa jako PaczkoPunkt. Dane te ustalane są na podstawie umowy z InPost. Dodatkowo PaczkoPunkt musi działać danego dnia nieprzerwanie przez 8 godzin, minimum do 18, w przypadku soboty dla owego punktu tak nie jest.