anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak PaczkoPunkt POP-SZC163

MAMY ROZWIĄZANIE!
kostas11
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Czemu nie ma na mapie, liście u Was tego punktu https://inpost.pl/punkt-obslugi-paczek-pop-szc163-szczecin-alwyzwolenia w sklepach internetowych i na Er li bez problemu mogę do niego zamawiać ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 Prześlij proszę zrzut ekranu, na którym widoczny będzie brak możliwości wskazania tego punktu odbioru.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@nat_not  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Proszę jest tylko Orlen pod tym adresem, mam zaznaczone wszystkie, a jak dam paczkopunkty też nie ma 😞 Oczywiście wszystkie dalsze są widoczne tylko brak tego 😞

Zrzut ekranu 2025-08-07 161147.png

Żeby nie było punkt działa bo dziś i wcześniej też odbierałem paczkę 🙂

IMG_3039.jpg

________
Κώστας
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 a po wklejeniu kodu punktu w pasek wyszukiwania ?

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 faktycznie punkt się nie pojawia na mapce. Już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   coś wiadomo ? konsultowałem z @InPost  i punkt działa wygląda to tak jak byście specjalnie wyłączyli najbliższy punkt InPosta a już Orlenem mogę do niego zamówić 😉

________
Κώστας
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 działam już w tej kwestii. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 tego PaczkoPunktu nie ma na naszej mapce, ponieważ w ramach umowy między nami a Inpost wyświetlamy tylko te, które otwarte są poniedziałek - sobota. Kleks jest otwarty w soboty, ale na stronie Inpostu jest oznaczony jako poniedziałek - piątek, stąd system nie zaciąga go do nas. 

Zrzut ekranu 2025-08-20 o 15.25.20.png

Jeśli właściciele wyjaśnią to i zmienią w Inpost, punkt pojawi się i na naszej mapce. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@InPost możecie się skontaktować z PaczkoPunkt POP-SZC163 punkt jest w soboty czynny i zaktualizować godziny i udostępnić punkt na mapach allegro ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów
pinsplash
#21 Demiurg#

@kostas11 ale @InPost od dosyć dawna się tu nie pojawia. Może trudne pytania, a może relacje na linii Inpost - Allegro?🤔

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Drugi punkt znikł, mogę do niego wybrać tylko One Box Punk 😞 Co się dzieje wygląda to na ukrywanie najbliższe punkty InPosta bo te co są 2 - 3 km dalej są dostępne 😞

Epaka - asnyka szczecin 😞

Jak zaznaczam wszystkie to mam tylko One Punkt 😞

Zrzut ekranu 2025-08-09 105328.png

Jak dam paczkopunkty InPost to nie mam nic 😞

Zrzut ekranu 2025-08-09 105356.png

Jak powiększę to dalsze są ale tych dwóch w obrębie 500 metrów brak, wygląda to na specjalne ukrywanie 😞

Zrzut ekranu 2025-08-09 105430.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   dobra punkt Epaka na Asnyka jest widoczny, dziś rano interweniowała Epaka 🙂 ale dalej nie ma dostępnego PaczkoPunkt POP-SZC163 😞 w sumie to jest najbliższy punkt i nie wiem czy specjalnie nie jest zablokowany 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów
InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry @kostas11 

godziny działania PaczkoPunktu przekazane na stronie są prawidłowe. Mimo, że punkt otwarty jest w sobotę, nie oznacza to, że tego dnia działa jako PaczkoPunkt. Dane te ustalane są na podstawie umowy z InPost. Dodatkowo PaczkoPunkt musi działać danego dnia nieprzerwanie przez 8 godzin, minimum do 18, w przypadku soboty dla owego punktu tak nie jest. 

oznacz moderatorów