Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, zakup zwróciłem 05.06.2025 r i do tej pory nie mam zwrotu srodków. Sprzedający twierdzi że wysłał przez Allegro a do mnie nic nie doszło. Nie wiem jak się skontaktować z Allegro. W systemie pokazuje że zwrot został dokonany ale ja na koncie nie mam tych pieniędzy. To jakaś masakra jest.
@Client:75734119 Jaka była metoda płatności za zamówienie?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Płaciłem Blikiem
@Client:75734119 Którego zamówienia dotyczy ten problem?
QKRJ/2025
@Client:75734119 Ponownie proszę o podanie numeru zamówienia lub tytułu/numeru oferty, w której kupiłeś towar.
456492e0-3b10-11f0-b320-496728a798b3
@Client:75734119 Dziękuję.
Widzę, że sprzedający próbował zwrócić środki przez nasz system, ale ta operacja się nie powiodła. W tej sytuacji skontaktuj się z nim ponownie w tej sprawie. Najlepiej zrób to przez dyskusję. W ciągu 24 godzin będzie musiał zamieścić w niej wyjaśnienia.
@Client:75734119 Technicznie rzecz biorąc - jeśli oświadczenie o odstąpieniu od umowy złożyłeś 05.06 - czas na zwrot środków sprzedający ma do końca dnia 19.06.
Proszę powiedzieć jakie mam jeszcze narzędzia by odzyskać pieniądze. Koresponduję ze sprzedawcą, ten wysyła mi jakieś potwierdzenie przelewu z moim imieniem i nazwiskiem jednak z numerem konta którego nie znam i nie należy do mnie. Ja piszę że nadal nie mam zwrotu a Pani mi wysyła ponownie potwierdzenie przelewu. Nie ma możliwości skontaktowania się telefonicznie. Czuję się oszukany przez sprzedawcę i Allegro bo nie wiem jak w Allegro to zgłosić poza tym właśnie czatem w społeczności.
Cześć, @Client:75734119 - tak jak wspomniała nat_not, możesz rozpocząć dyskusję ze sprzedającym w sprawie zwrotu, aby ustalić skąd sprzedający wziął informację o numerze rachunku. Jeśli nie będzie się on wypowiadał, to możesz skorzystać z opcji "poproś o pomoc Allegro" - nasi doradcy włączą się wtedy do dyskusji.
@Client:75734119 a operacje w dniu płatności sprawdzałeś?
Tak, nie ma żadnych wpływów.