Witam. Od kilku tygodni nie ma na moim koncie żadnych nowych wyzwań smart za które mogę zdobyć monety. Na koncie brata i syna co kilka dni pojawiają się nowe. Na moim wisi cały czas jedno i nic nowego się nie pojawia. Dlaczego?
@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Nie wyłączyłeś czasem personalizacji? Wtedy tak jest...
@IwonaOna2018 w tej chwili Smart Wyzwania nie są dla Ciebie dostępne, ponieważ są to akcje promocyjne, które są przydzielane systemowo i dobierane indywidualnie. Oznacza to, że dostępność konkretnych wyzwań może różnić się między użytkownikami i nie każdy otrzymuje te same propozycje w tym samym czasie. Polecam Ci regularne sprawdzanie tej zakładki, bo być może w przyszłych edycjach znajdziesz w niej kolejne wyzwania.
Dzień dobry,
Również od dłuższego czasu na moim koncie brak jakichkolwiek wyzwań. Czy to jakaś awaria, czy po prostu trzeba czekać? Kiedy można się spodziewać jakich wyzwań nowych ?
Cześć @macio78963, trzeba czekać, wkrótce powinny pojawić się dla Ciebie nowe wyzwania 🙂
Witam.
U mnie podobnie. Około trzech tygodni bez nowych wyzwań. Też nie wiem jaka jest tego przyczyna. U moich znajomych regularnie pojawiają się nowe. Pozdrawiam
@Client:95426018 Zweryfikuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Dziękuję 🙂
@Client:95426018 Wracam z odpowiedzią. W tej chwili Smart Wyzwania nie są dla Ciebie dostępne, ponieważ są to akcje promocyjne, które są przydzielane systemowo i dobierane indywidualnie. Zachęcam do regularnego sprawdzania zakładki z wyzwaniami 😉
Ok. Dziękuję bardzo za poświęcony czas. Pozdrawiam