anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wyzwań SMART na moim koncie, na innych co kilka dni są nowe.

IwonaOna2018
#8 Zapaleniec

Witam. Od kilku tygodni nie ma na moim koncie żadnych nowych wyzwań smart za które mogę zdobyć monety. Na koncie brata i syna co kilka dni pojawiają się nowe. Na moim wisi cały czas jedno i nic nowego się nie pojawia. Dlaczego?

Zrzut ekranu 2026-02-23 o 17.57.52.png

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie wyłączyłeś czasem personalizacji? Wtedy tak jest...

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@IwonaOna2018 w tej chwili Smart Wyzwania nie są dla Ciebie dostępne, ponieważ są to akcje promocyjne, które są przydzielane systemowo i dobierane indywidualnie. Oznacza to, że dostępność konkretnych wyzwań może różnić się między użytkownikami i nie każdy otrzymuje te same propozycje w tym samym czasie. Polecam Ci regularne sprawdzanie tej zakładki, bo być może w przyszłych edycjach znajdziesz w niej kolejne wyzwania. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

macio78963
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

Również od dłuższego czasu na moim koncie brak jakichkolwiek wyzwań. Czy to jakaś awaria, czy po prostu trzeba czekać? Kiedy można się spodziewać jakich wyzwań nowych ?  

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @macio78963, trzeba czekać, wkrótce powinny pojawić się dla Ciebie nowe wyzwania 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:95426018
#7 Wielbiciel

Witam. 

U mnie podobnie. Około trzech tygodni bez nowych wyzwań. Też nie wiem jaka jest tego przyczyna. U moich znajomych regularnie pojawiają się nowe. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:95426018 Zweryfikuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

Nicol
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Dziękuję 🙂

oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐
  • U mnie też od ponad 2 miesięcy 
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:95426018 Wracam z odpowiedzią. W tej chwili Smart Wyzwania nie są dla Ciebie dostępne, ponieważ są to akcje promocyjne, które są przydzielane systemowo i dobierane indywidualnie. Zachęcam do regularnego sprawdzania zakładki z wyzwaniami 😉 

Nicol
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Ok. Dziękuję bardzo za poświęcony czas. Pozdrawiam

oznacz moderatorów