anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wyzwań smart na moim koncie

spinacz632
#8 Zapaleniec

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Odkąd wykupiłem smart na rok nie dostaję nowych wyzwań, pokończyły się te co były w styczniu i koniec, nic nowego się nie pojawiło, proszę o sprawdzenie problemu i naprawę.

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@spinacz632 

W tej chwili Smart Wyzwania nie są dla Ciebie dostępne, ponieważ są to akcje promocyjne, które są przydzielane systemowo i dobierane indywidualnie. Zachęcam do regularnego sprawdzania zakładki z wyzwaniami.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

spinacz632
#8 Zapaleniec

Dzięki za odpowiedź, u mnie jest problem taki, że w grudniu kupiłem smarta w styczniu pokończyły się ostatnie wyzwania, i od tego czasu nie ma nowych, ewidentnie jest coś zepsute, pewnie systemowe przydzielanie. Informatycy się nie spisali, to tak nie powinno wyglądać.

oznacz moderatorów

kotkot13
#9 Pomysłodawca

kolejni użytkownicy zgłaszają brak wyzwań smart od początku roku 2026 a wy dalej idziecie w zaparte, że "wszystko działa jak należy"? 

tak ciężko przyznać się do usterki? czy wygodniej ślepo wierzyć algorytmom?

oznacz moderatorów

nantu07
#7 Wielbiciel

Czytałam już, że nie mam wyzwań, bo są personalizowane i trzeba czekać itd. mam włączoną personalizację reklam od zawsze i od miesiąca jest pusto. Wydaje mnóstwo kasy na allegro, kilka tysięcy miesięcznie i zwykle wypełniam te wyzwania wszystkie, dostając dużo monet i mam wrażenie, że to dla Allegro nie na rękę, więc mi te wyzwania zabrano. Wkurza mnie to. Bo to wygląda jak karanie klientów za lojalność. Bardzo proszę o informację, ile jeszcze mam czekać na nowe wyzwania?! Wrócą u mnie w ogóle?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@nantu07 Bardzo mi przykro, ale nie mam dla Ciebie innych informacji, niż te, które już wspomniałaś w swoim zapytaniu - wyzwania są personalizowane. Mogę Ci jedynie zasugerować, aby poczekać na nowe wyzwania. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kotkot13
#9 Pomysłodawca

Możecie proszę przestać opowiadać w kółko tę samą bajkę? Rośnie wam grupa użytkowników, która po odnowieniu/kupieniu smarta w tym samym okresie jeszcze na starych zasadach została kompletnie wykluczona z Smart Wyzwań (prawdopodobnie celowo). Wasze ciągłe tłumaczenie o "presonalizacji" staje się żenujące. 

PERSONALIZACJA była by wtedy gdyby ktoś miał wyzwania ale inne od pozostałych osób.

W momencie kiedy ktoś od dwóch miesięcy albo i dłużej ma komplety BRAK wzywań to nazywa się to WYKLUCZENIEM, DYSKRYMINACJĄ i GORSZYM TRAKTOWANIEM.

oznacz moderatorów

nantu07
#7 Wielbiciel

O to to! Jak "personalizacja" ma wyglądać tak, że po prostu odbiera mi się wyzwania, podczas gdy inni, korzystający ze smarta dużo krócej i wydający mniej kasy na Allegro - mają w kółko nowe wyzwania, to sorry, ale coraz mniej jest powodów, żeby wybierać Allegro przy zakupach. Szczerze, to wolę wydać na innej platformie kilka zł więcej, niż mieć poczucie, że za te wszystkie lata wierności allegro tak jestem traktowana🤷

oznacz moderatorów

Elektron5
#10 Popularyzator

Allegro ma błąd systemu, taki celowy, ale nazywa się to, że wyzwania są personalizowane. U mnie personalizują od 8 lutego kiesy to zakończyły się ostatnie wyzwania jakie miałem. Widać nie kalkulowało im się to niektórym to wywalili. Na drugim koncie co 2 dni dostaję powiadomienia o kolejnych kuponach w Uroda, supermarket, moto itp. Coś w stylu wykupujesz Smart i wtedy mają już cię w D. 

oznacz moderatorów

Client:44487663
#1 Nowicjusz

Minęło pół roku a ja nie mam nowych smart wyzwań. Dlaczego?

oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

Nikt już wyzwań nie otrzymuje , było trochę takich postów z zapytaniem 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:44487663 a masz włączone zgody na personalizację śledzenie itp. ? 

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Client:44487663, tak jak wspomniała @nat_not, Smart! Wyzwania to akcje promocyjne przydzielane automatycznie i indywidualnie, dlatego ich dostępność może się różnić między użytkownikami.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

marcel_7500
#7 Wielbiciel

Od paru miesięcy nie otrzymuję nowych wyzwań, zero, nic. Parę razy już kontaktowałem się z Allegro i problem dalej nie rozwiązany. Dlaczego więc, promujecie, że wyzwania, monety itp itd, skoro de facto nie są one dostępne dla wszystkich kupujących..?  Oczekuję konkretnego rozwiązania problemu, a nie zbywanie i wprowadzanie w błąd użytkowników! 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@marcel_7500 Opisana przez Ciebie sytuacja nie jest błędem. 

Smart! Wyzwania to akcje promocyjne, które są przydzielane systemowo i dobierane indywidualnie. Oznacza to, że dostępność konkretnych wyzwań może różnić się między użytkownikami i nie każdy otrzymuje te same propozycje w tym samym czasie.

To, że nie widzisz aktywnych wyzwań, nie jest problemem technicznym, ale wynika z obecnego cyklu promocji.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

wrona147bart
#1 Nowicjusz

U mnie raka sama sytuacja,  im więcej kuouje, t u mnie w cale nie dostaje smart wezwania. Żenada poprostu, telefon do Allegro też nic nie załatwia! Poprostu będę kupować gdzie indziej!

oznacz moderatorów

JGJAKUBCZAK
#7 Wielbiciel

Witam,

Od długiego czasu nie mam żadnych wyzwań. Dostaję powiadomienia, że przeglądam fajne produkty i żeby zajrzeć do wyzwań, ale nie mam żadnych ofert, a kiedyś było tego pełno.

Pozdrawiam

Joanna [edycja]

oznacz moderatorów

NipponShorty
#16 Inspirator

Od dłuższego czasu wielu użytkowników zgłasza problem braku wyzwań, skończyło się rozdawanie monet 😞

oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

Teraz rozdają kupony  szastają kuponami ,, szkoda tylko że wybierają sobie kategorie w której należy dokonać zakupu aby kupon wykorzystać

oznacz moderatorów

NipponShorty
#16 Inspirator

@Agent555 może raz przez przypadek trafiłem na kupon z kategorii gdzie akurat dokonywałem zakupu 

oznacz moderatorów