anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wyzwań smart na moim koncie

spinacz632
#8 Zapaleniec

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Odkąd wykupiłem smart na rok nie dostaję nowych wyzwań, pokończyły się te co były w styczniu i koniec, nic nowego się nie pojawiło, proszę o sprawdzenie problemu i naprawę.

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27

pozytywek
#9 Pomysłodawca

Jestem użytkownikiem od nastu lat, kupuje regularnie i ostatnie wyzywania mialem styczeń-luty, tak wiec zaraz będzie 3 miesiące bez 😆 sprawdzałem temat porównujac konta znajomych i do lutego wszyscy dostawaliśmy te same wyzwania, a teraz takie bonusy dostają tylko świeżaki 😆 bo jak wszędzie liczy się nowy klient! Więc do dzieła, kasować stare konta i zakładać nowe dane 🤣 nowy użytkownik zawsze dostanie lepsze warunki jak stary, taki klimat 🙈

oznacz moderatorów

spinacz632
#8 Zapaleniec

To prawda, ja jestem użytkownikiem od 2002 roku, też kupuje regularnie, ale po woli to zmieniam, wątpię, że wykupie kolejnego smarta, Daj nam chwilkę, przygotowujemy nowe wyzwania! - od 4 miesięcy u mnie.

oznacz moderatorów

Client:38810985
#1 Nowicjusz

Przedłużyłem Smarta na początku sierpnia na tych nowych nieszczęsnych warunkach (49,90zł), miesiąc później czyli od dwóch tygodni nie mam żadnych wyzwań.

Tłumaczenie wszystkiego personalizacją jest tym bardziej zabawne, że regularnie otrzymuję kupony w kategorii Motoryzacja (nie mam samochodu) i Dziecko (nie mam dziecka).

Personalizacja jest, ale przeciwko kupującym.

oznacz moderatorów

djsuski
#7 Wielbiciel

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Dostałam ostatnio wiadomość - nowe wyzwania na twoim koncie, pamiętaj dołączyć robiąc zakupy - tylko że jak wchodzę to nie ma żadnych wyzwań więc nie piszcie że to nie usterka systemu..

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @djsuski. Kiedy dokładnie otrzymałeś powiadomienie o nowych wyzwaniach na Twoim koncie? 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

czak_nori
#7 Wielbiciel

A ja się ciesze że to badziewie wyłączyli bo teraz widzę że dla marnych 5 zł (cena toalety nad morzem) kupowałem dużo niepotrzebnych rzeczy a teraz kiedy tą beznadzieją opcje dezaktywowali znów zacząłem kupować tylko to co potrzebę wiec de facto zyskałem więcej niż te parę marnych złotych :D:D 

oznacz moderatorów

DariUszKXX
#2 Obserwator

Brak nowych wyzwań na profilu już dłuższy czas a do tej pory zawsze było jakieś aktywne - wiem że przydzielane systemowo (pewnie jakieś AI - szkoda), dopytując ukończył mi się mi się pakiet przysyłek za darmo do przesyłek i może mieć to powiązanie, że brak nowych wyzwań? Uzależniam kolejne zamówienie i wykup pakietu przesyłek z wyzwaniami ale się nie pojawiają i nie wiem czy czekać jeszcze czy poszukać i kupić gdzie indziej.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @DariUszKXXSmart! Wyzwania to akcje promocyjne, które są przydzielane systemowo i dobierane indywidualnie. Oznacza to, że dostępność konkretnych wyzwań może różnić się między użytkownikami i nie każdy otrzymuje te same propozycje w tym samym czasie. Odpowiadając na pytanie, pakiet przesyłek nie ma powiązania z dostępnością wyzwań.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów