Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczka numer A0017IQ166
Miala być dostarczona wczoraj. Ok 15 otrzymałam maila, że paczka wrocila do magazynu i mam wyznaczyć paczkomat zastępczy. Tak zrobiłam. Mimo tego paczka nie drgnęła i nie zostala doręczona. Jaki jest status paczki i kiedy ja otrzymam?
było wybrać konkretniejszego przewoźnika to byś miał paczkę , a tak masz los na loterię / pusty / , a nie masz paczki @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@mdrogeria Ciekawe ile jeszcze tego typu wątków musi się pojawić zanim klienci zrozumieją, że nie warto robić za królika doświadczalnego i testować na sobie "dziwnych" form dostawy.
Od kiedy allegro zmusiło mnie do wysyłania za pośrednictwem one boxów i orlenu regularnie coś jest opóźnione, coś wraca z dziwnych powodów, coś klient zwraca, bo nie dotarło na czas itd. Zastanawiam się jak to wygląda u większych sprzedawców, bo pewnie ilość przesyłek wpływa wprost proporcjonalnie na ilość nieprawidłowości w doręczeniach.
@Puzonix nie zrozumieją , taka jest natura ludzka , pójdzie tam , gdzie dostanie balonik choć musi drogi nadłożyć .
@Client:89276846 Widzę, że doradcy już zajmują się Twoim zgłoszeniem. Proszę Cię zatem o jeszcze odrobinę cierpliwości.