anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę wykupić Allegro SMART na kilka lat?

kytorr
#13 Ambasador#

Witam,

allegro odmawia mi zakupu pakietu smart na kolejny okres. Support plecie bzdury a teraz odpisał że nie mogę zakupić.. bo nie XD --> zgłoszenie nr

18488402

czy ktoś z moderatorów może pomóc i powiedzieć dlaczego nie mogę?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  
Przeczytałem regulamin dość wnikliwie i nie ma ani słowa o limitach. Czyżby jednak allegro nie było tak stabilną firmą i oferowało usługi tylko na krótki okres czasu???
Jeśli w regulaminie smart jest gdzieś określony "sufit" smarta to będę niezmiernie zobowiązany za przytoczenie go.

oznacz moderatorów
26 ODPOWIEDZI 26

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kytorr Bardzo chciałabym Ci pomóc, ale zasady są i będą takie same dla wszystkich. W tej chwili, głównie z powodów technicznych, Smarta można przedłużyć maksymalnie na okres 3 lat do przodu. Natomiast jeśli znasz przykłady usług, które można wykupić na 10 lat do przodu, śmiało możesz je tutaj wskazać. Przekażę je wraz z Twoją sugestią do zespołu odpowiedzialnego za Allegro Smart. 

@szymela54 Na razie nie mam takich planów, więc możesz być spokojny 😉 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kytorr
#13 Ambasador#

@_HolaOla_ dzięki za odpowiedź, mam na 2 lata więc Twoja odpowiedź mija się z prawdą..

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kytorr Dlaczego miałabym Cię tutaj okłamywać? Owszem, aktualnie oferujemy Smarta w promocyjnej cenie, ale tak jak pisałam wcześniej ze względów technicznych istnieje limit subskrypcji na koncie maksymalnie na 3 lata w przód. Ta reguła uwzględnia wszystkie okresy rozliczeniowe, niezależnie od sposobu ich opłacenia (płatność, kupon, etc). W związku z tym, że masz już opłaconego Smarta do 12.12.2023 roku, nie możesz przedłużyć go o kolejny rok, bo wówczas byłby opłacony powyżej 3 lat do przodu. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kytorr
#13 Ambasador#

@_HolaOla_  reguła wymyślona teraz.. nie ma regulaminie takiego zapisu. Dlaczego? No właśnie dlatego żeby potem mijać się z prawdą i wymyślać furtki jak wybrnąć z sytuacji

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Masz tak dalekosiężne plany?🤔

oznacz moderatorów

kytorr
#13 Ambasador#

Niestety nie udało się rozwiązać tematu pozytywnie. Jedyne co uzyskałem to to że max to 3 lata. Pewnie zaraz będzie aktualizacja regulaminu i temat będzie zbyteczny, no ale cóż to tylko świadczy o tym że zasady allegro są tak nie pewne jak domek z kart..

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@kytorr  Trudne pytanie, trudna odpowiedź. Zwłaszcza, że chętnych byłoby więcej; sama bym się ustawiła w kolejce, skoro nawet miliarderzy wykazują zainteresowanie 😆. A na miejscu moderacji też bym nie wiedziała, co i jak odpowiedzieć.
A propos:
Owoce spotykają się na wieczorze "poetyckim"😉. Następuje powitanie z prezentacją:
- Ja jestem cytryną, słynę witaminą.
- Ja jestem jabłuszko, sprzyjam zdrowym brzuszkom.
- A ja jestem marakuja i... nie wiem co powiedzieć 🤔.

oznacz moderatorów