Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałabym kupić tą frytkownicę- https://allegro.pl/oferta/frytkownica-beztluszczowa-philips-airfryer-ovi-dual-na351-00-2750w-9l-1686... - Mam aktywny ''smart'' i na str tej oferty jest wybór darmowej przesyłki smart przez UPS, ale po dodaniu do koszyka i przejściu do kasy ta opcja znika i jest tylko płatna dostawa Inpost.- Dlaczego?? Pytam , gdyż mam kupon allegro i chcę go wykorzystać, ale on działa tylko przy dostawach smart 🙂 Pisałam do sklepu, ale oni kazali kontaktować się w tej sprawie z Allegro.
Klientka niestety ma rację. Czyżbyście znowu "ulepszyli" coś w dostawach? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie pokazuje Smart 0zl z kurierem sugerowanym przez allegro
Właśnie odświeżyłam. Nadal nic. Czyli jesteśmy te gorsze klientki mimo smarta, skoro jedni mają, a inni nie. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
A tak dla hecy znów zawołam, chociaż poprzednie problemy nadal nie rozwiązane...
@-Ania99- Nie udało mi się powtórzyć tego błędu. Proszę, dodaj zrzut ekranu obrazujący problem - rozwń wszystkie opcje dostawy w podsumowaniu. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
@-Ania99- Prosiłam wyżej, aby był widoczny również pasek adresowy przeglądarki. Jest to niezbędne dla działu technicznego.
@-Ania99- Czekam na odpowiedź od działu technicznego.
Może Allegro Delivery nie obsługuje Twojego kodu i nie mogą wysłać w smart 😆
Ja niedawno też chciałem kupić kurierem DPD z dostawą jutro a allegro podpowiedziało, że lepiej dla mnie będzie kurier UPS z dostawą pojutrze 🤣
To całkiem możliwe. Ja mieszkam w w małym miasteczku. I rzeczywiście pokazuje, że nie jest obsługiwany jak dobrze sprawdzam. Allegro One
Tylko co z tego? Wyszukujemy oferty ze smart i w znalezionej ma działać. To tylko głupie UPS, a nie wiadomo jaka wysyłka. A UPS wozi w całym kraju. Allegro jak zwykle oszukuje w ofertach...
Ostatnio też w piątek coś kupowałam, pokazywało dostawa na sobotę, a jak weszłam w ofertę to tylko :pickup, orlen i coś tam jeszcze na poniedziałek... Choć tu akurat sprzedawca też podpadł, bo trafiłam na tego rodzynka co inpost ze smarta samodzielnie wywalił...