Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałabym kupić tą frytkownicę- https://allegro.pl/oferta/frytkownica-beztluszczowa-philips-airfryer-ovi-dual-na351-00-2750w-9l-1686... - Mam aktywny ''smart'' i na str tej oferty jest wybór darmowej przesyłki smart przez UPS, ale po dodaniu do koszyka i przejściu do kasy ta opcja znika i jest tylko płatna dostawa Inpost.- Dlaczego?? Pytam , gdyż mam kupon allegro i chcę go wykorzystać, ale on działa tylko przy dostawach smart 🙂 Pisałam do sklepu, ale oni kazali kontaktować się w tej sprawie z Allegro.
Klientka niestety ma rację. Czyżbyście znowu "ulepszyli" coś w dostawach? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie pokazuje Smart 0zl z kurierem sugerowanym przez allegro
Właśnie odświeżyłam. Nadal nic. Czyli jesteśmy te gorsze klientki mimo smarta, skoro jedni mają, a inni nie. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
A tak dla hecy znów zawołam, chociaż poprzednie problemy nadal nie rozwiązane...
@-Ania99- Nie udało mi się powtórzyć tego błędu. Proszę, dodaj zrzut ekranu obrazujący problem - rozwń wszystkie opcje dostawy w podsumowaniu. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
@-Ania99- Prosiłam wyżej, aby był widoczny również pasek adresowy przeglądarki. Jest to niezbędne dla działu technicznego.
@-Ania99- Czekam na odpowiedź od działu technicznego.
@-Ania99- Bardzo Cię przepraszam za tak długi czas oczekiwania na odpowiedź. Przykro mi, że nie mogłaś skorzystać ze Smart okazji. Jest to spowodowane tym, że UPS nie obsługuje Twojego kodu pocztowego. Za chwilę otrzymasz maila od naszego doradcy w związku z tą sytuacją.
@w_kiwi Po raz pierwszy spotkałam się z tym, że kurier UPS nie obsługuje mojego kodu pocztowego. Zamawiałam wiele razy przez '' smart'' i różne firmy przywoziły, praktycznie wszystkie w tym UPS bez żadnego problemu. No cóż frytkownicę i tak kupiłam - wyszła trochę drożej, ale jako rekompensatę otrzymałam od Was 15 punktów za co bardzo dziękuję - przyda się na kolejne zakupy 😀
Pozdrawiam
@w_kiwi skoro kupujący mimo posiadania wykupionej usługi smart nie mógł z niej z korzystać i musiał zapłacić 20 zł za transport to czemu dostał tylko 15 🤔 matematyka wg. allegro
Czyli te allegrowe podpowiadanie kuriera jako najlepsza przesyłka nie jest takie super hiper ekstra ho ho co to nie to 😔
Może Allegro Delivery nie obsługuje Twojego kodu i nie mogą wysłać w smart 😆
Ja niedawno też chciałem kupić kurierem DPD z dostawą jutro a allegro podpowiedziało, że lepiej dla mnie będzie kurier UPS z dostawą pojutrze 🤣
To całkiem możliwe. Ja mieszkam w w małym miasteczku. I rzeczywiście pokazuje, że nie jest obsługiwany jak dobrze sprawdzam. Allegro One
Tylko co z tego? Wyszukujemy oferty ze smart i w znalezionej ma działać. To tylko głupie UPS, a nie wiadomo jaka wysyłka. A UPS wozi w całym kraju. Allegro jak zwykle oszukuje w ofertach...
Ostatnio też w piątek coś kupowałam, pokazywało dostawa na sobotę, a jak weszłam w ofertę to tylko :pickup, orlen i coś tam jeszcze na poniedziałek... Choć tu akurat sprzedawca też podpadł, bo trafiłam na tego rodzynka co inpost ze smarta samodzielnie wywalił...