Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę
Jestem organizatorem grupy rodzinnej Allegro Smart. Od pewnego czasu siostra (jest w Allegro Family) nie może już korzystać ze Smarta ani też wysyłać próśb do organizatora o zakup. Allegro Smart opłacam rocznym, samodnawialnym pakietem. Proszę o pomoc.
@Grzesiuk84 Jesteś organizatorem , czyli osobą najważniejszą w grupie lecz nie czytasz wiadomości , a powinieneś , wszystko masz w skrzynce e-mail
@Grzesiuk84 Od lipca nie można już dzielić usługi Allegro Smart! w ramach Allegro Family. Natomiast prośby o zakup wciąż działają. Sprawdź czy siostra na pewno jest dodana do grupy.
Czy wykupujac allegro smart moge do jednego konta podpiac druga osobe? Podobnie jak do tej pory.
@Client:57912297 Nie, nie można już dzielić usługi Allegro Smart! w ramach Allegro Family.
Nie, z dniem 4.07 Allegro wyłączyło tą możliwość.
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Jestem dodana do allegro famili u córki więc powinnam mieć dostawę gratis. Niestety wczoraj robiłam zakup i mimo ż było allegro smart musiałam opłacić dostawę. Dlaczego?
Nie ma już family , wyłączone na początku lipca .
ok dziękuję
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Witam w jaki sposób bym mógł udostępnić swojego smarta dla członków rodziny?
@Client:85309999 od lipca się już nie da
Możesz tylko:
Przyjaciel chcę dodać mnie do Allegro Smart , niestety jest to niemożliwe. Na maila przychodzi informacja a następnie ,że coś poszło nie tak i się nie da
@Client:47174877 Od 3 lipca każde konto musi posiadać swoją własną subskrypcję SMART.
Wykupiliśmy Smart na kolejny rok, ale osoba powiązana jako rodzina nie może robić darmowych zakupów. Co poszło nie tak?
@jolusa1 od lipca niemożna już dzielić się Smart. Każdy musi wykupić swoją subskrypcję.
Witam,
Mój syn zaprasza mnie do rodziny, abym mogła korzystać z allegro Smart, ale wyskakuje komunikat "coś poszło nie tak". Za każdym razem jest to samo. Próbowaliśmy wiele razy...