Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę
@ranekranek możliwość współdzielenia Smart zakończyła się 4 lipca. Od tego dnia, jeśli użytkownicy Twojej grupy rodzinnej chcą nadal z niego korzystać, muszą wykupić własny pakiet.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ to po co teraz jest ten Smart Rodzinny? W sensie jakie niesie korzysci? Moze warto calkiem zlikwidowac zeby nie mylic uzytkownikow?
@Piter63 Allegro Family będzie stopniowo wygaszane.
witam mam problem mam koleżankę w dodanych do rodziny ale ona nie może robić zakupów że smartem o co chodzi
@frytka417 Pewnie o to, że obecnie każde konto musi mieć swojego SMARTa.
@frytka417 Nie masz problemu bo Smart w rodzinie nie istnieje już:
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Nie mogę akceptować smarta ciągle jakiś błąd proszę o pomoc
Jeśli masz na myśli SMART w rodzinie to to już nie działa. Każde konto musi mieć teraz swojego SMARTa.
jestem zaproszona do allegro smart family, niemniej nie działa smart - co robić?
@torvus przykro mi, ale z dzielenia się Smart! w ramach Allegro Family już nie da się korzystać, wyłączyliśmy tę funkcję w lipcu 2023.
Nie można, od 4.07 Allegro wyłączyło dzielenie się Smartem w rodzinie.
Wyslalm smarta znajpmym i nie moga z niego korzystać, dlaczego?
@kasiakgb_2008 wyłączyliśmy Smart Family w lipcu 2023 roku.
@kasiakgb_2008 Bo nie ma już tego:
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
@marc_van ponieważ wyłączyliśmy Allegro Family i możliwość dzielenie się Smartem w lipcu 2023 roku.
dlaczego na moim koncie nie diała smart family???
Usługa dzieleniem się SMART w Family została wyłączona jakoś latem.
@JackWilde Od 3 lipca nie ma dzielenia się Smartem > każdy musi wykupić swojego